Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

konflikt Ad-Aware : Norton => problémy systému

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
AdCech
Návštěvník
Návštěvník

konflikt Ad-Aware : Norton => problémy systému

#1 Příspěvek od AdCech »

Dobrý den, 3 měsíce jsem používal freeware Ad-Aware a plně funkční trial Norton, naprosto bez problémů. Dnes jsem si kvůli nabídce programu Ad-Aware nainstaloval novější verzi jejich software, po čemž mi systém spadl do BSOD a po restartu nefunguje připojení k síti, Ad-Aware nejde spustit vůbec a Norton sice spuštěný je, ale pořád se snaží připojit se k síti a není schopný chránit PC, podle toho, co píše. Dokonce mi vyhazuje chybové hlášky když se pokusím spustit prověření systému. Body obnovení před přeinstalací nejsou úspěšné, odinstalace programů nepomohla. Nechci kvůli tomu přeinstalovávat windows. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky.

motji
VIP
VIP

Re: konflikt Ad-Aware : Norton => problémy systému

#2 Příspěvek od motji »

Dobrý večer,
poprosím Vás o oba logy ze rsitu
http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=105895
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět