Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
jaky free antivirus
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
jaky free antivirus
Dobry den potreboval bych na notebook nejake rozumne free reseni Rozhoduji se mezi AVG a Comodem.
Napriklad s Avastem nemam moc dobre zkusenosti a Avira ta zase neobsahuje E-mail Protection.
DIKY
Napriklad s Avastem nemam moc dobre zkusenosti a Avira ta zase neobsahuje E-mail Protection.
DIKY
Re: jaky free antivirus
Zdravim
avg urcite nedoporucujem - slaba detekce, vyssi zatez...Comodo ma dobry pouze FW...
Zkuste MSE od microsoftu

avg urcite nedoporucujem - slaba detekce, vyssi zatez...Comodo ma dobry pouze FW...
Zkuste MSE od microsoftu
Podle ceho tak soudite ze Comodo a AVG nemaji dobry antivir
Microsoft security essential to snad ani neni antivir.
V testech se jevi jako nejhorsi
http://www.zive.cz/bleskovky/test-antiv ... fault.aspx
Microsoft security essential to snad ani neni antivir.
V testech se jevi jako nejhorsi
http://www.zive.cz/bleskovky/test-antiv ... fault.aspx
JSou to zkusenosti a praxe a nazory i ostatnich uzivatelu\kolegu...
MSE je dobry AV, urcite bych jej uprednostnil pred AVG...
Comodo ma dlouhodobe kvalitni FW, bohuzel s AV to jiz neni ono...
MSE je dobry AV, urcite bych jej uprednostnil pred AVG...
Comodo ma dlouhodobe kvalitni FW, bohuzel s AV to jiz neni ono...
Co si myslite o ZoneAlarm Free Antivirus+Firewall http://www.zonealarm.com/security/en-us ... rewall.htm
Co si o nem myslite ?
Z Firewallem ZoneAlarm jsem mel dobre zkusenosti ale nevim jaky je jejich antivir.
DIKY
Co si o nem myslite ?
Z Firewallem ZoneAlarm jsem mel dobre zkusenosti ale nevim jaky je jejich antivir.
DIKY
Defakto to same co Comodo, FW spickovy, AV o hodne slabsi...
Me by celkem zajimalo, odkud vychazi ty nazory na to, ze AV Comoda je porad slaby (prijde mne to neco podobny, jako se porad tvrdi, ze windows maji neustale modrou smrt, pritom to od XP temer neplati). Asi 3 tydny mam na PC CIS a zkousim do nej stahovat ruzny potvory ze zavirovanych webu, jdu po tech nejnovejsich hrozbach. NErikam, ze AV Comoda zachyti vse, ale je na tom podstatne lip, nez Symantec, ktery je tady velice casto naopak doporucovan. Myslim, ze je to celkem zvlastni a zatim si Comodo nechavam.
radek178 píše:Me by celkem zajimalo, odkud vychazi ty nazory na to, ze AV Comoda je porad slaby (prijde mne to neco podobny, jako se porad tvrdi, ze windows maji neustale modrou smrt, pritom to od XP temer neplati). Asi 3 tydny mam na PC CIS a zkousim do nej stahovat ruzny potvory ze zavirovanych webu, jdu po tech nejnovejsich hrozbach. NErikam, ze AV Comoda zachyti vse, ale je na tom podstatne lip, nez Symantec, ktery je tady velice casto naopak doporucovan. Myslim, ze je to celkem zvlastni a zatim si Comodo nechavam.
Dobry den mohl bijste vas system projet jednorazovym Av od kasperskeho AV tool?Zajimalo by me jak je na tom CIs a jeste kdyz jste takhle experimentoval:-) a hodil jsem log dekuji. http://www.kaspersky.cz/ke-stazeni/nast ... rovani-PC/
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, věcně bych námitky neměl, ale tvůj učitel češtiny by nadšený nebylDavidov píše: Dobry den mohl bijste vas system projet jednorazovym Av od kasperskeho AV tool?Zajimalo by me jak je na tom CIs a jeste kdyz jste takhle experimentoval:-) a hodil jsem log dekuji. http://www.kaspersky.cz/ke-stazeni/nast ... rovani-PC/

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
Disleksie je svine i po skolnim veku 

- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:

Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <

Na svem pc nyni pouzivam TrustPort Total Protection a nemuzu si stezovat podle me je to nejlepsi antivir ktery existuje ale na notebooku nyni moc nedelam takze by mi stacilo nejake free nebo mi poradte nejaky levny (hodne levny) placeny antivir.
Free mas treba Avast, Aviru. Muzu ti prodat Kaspersky AV pro 3 pc na 1 rok. Bohuzel koupi jsem nechal na nekom jinym a misto KIS koupili KAV, takze mam ted tohle navic. Kdyby nekdo chtel, tak to muzu nechat, nez to dam na Aukro.hriba852 píše:Na svem pc nyni pouzivam TrustPort Total Protection a nemuzu si stezovat podle me je to nejlepsi antivir ktery existuje ale na notebooku nyni moc nedelam takze by mi stacilo nejake free nebo mi poradte nejaky levny (hodne levny) placeny antivir.
Dle vaseho je nejlepsi tenhle, dle meho tenhle a dle kolegy tento...je to ruzne, kazdy ma svuj nazor
My jsme rady dali, jake free reseni pouzit...z placenenych zalezi i jake slevy muzete uplatnit atd...
My jsme rady dali, jake free reseni pouzit...z placenenych zalezi i jake slevy muzete uplatnit atd...