Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Jak přepálit DVD do DVD přehrávače?

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
lefrancis
Návštěvník
Návštěvník

Jak přepálit DVD do DVD přehrávače?

#1 Příspěvek od lefrancis »

Ahoj, potřeboval bych poradit. S rodičema poměrně často jezdíme na chatu a máme tu DVD přehrávač bez filmů a přepalovat filmy na dvd tak aby fungovalo na dvd přehrávači mi taky nejde. Mohl by mi prosím někdo s tím poradit?

Nejsem žádný pirát a ani to nehodlám prodávat nebo podobně, jestli to je v rozporu s pravidly fora, tak se předem omlouvám.
Chci si jen v případě nudy na chatě podívat s rodičema na film. Přece jenom to spíše dělám kvůli nim :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak přepálit DVD do DVD přehrávače?

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Podle zákona si smíte pro vl. potřebu udělat zálohu dat (což lze chápat v širším slova smyslu jako zkopírování DVD). Musíte dát v e vypal. programu "Kopírovat disk". Mělo by být zaručeno, že bude zkopírován se všemi náležitostmi. Většina vypal. programů tuto volbu má. Pokud máte DVD zkopírované na pevný disk, můsíte použít volbu "Vypálit soubory DVD - video". V každém případě musíte dbát na to, aby byl disk tzv. uzavřen (program tuto volbu nabízí). Dále je nutné vědět, jaká média je schopen přehrát váš přehrávač. Existují DVD+ a DVD-. Pokud je schopen přehrát obojí, není co řešit, pokud ne, je třeba zakoupit taková, která váš přehrávač bude schopen přehrát. Údaje by měly být uvedeny v návodu k obsluze.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

lefrancis
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od lefrancis »

No tak sem to zkusil, ale u vsech prazdnych CD/DVD ikdyz chci prepalit hudbu nebo filmy tak mi to napise abych vlozil prepisovatelny disk.

E: Omlouvam se, vlozil sem uz zeditovane/prepalene CD. Ted sem tam vlozil uplne prazdne CD a zkousim to.
E2: Tak u hudebniho CD sem neuspel. Nejprve sem zkusil prepalit pro klasicke CD prehravace a napsalo mi to "No dics." a pote mp3- cd a byl z toho stejnej vysledek.
DVD zkusim pozdeji, muzete mi take prosim rovnou poradit jak na hudebni CD? Kdybych si ho chtel prehrat v prehravaci na CD?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

S hudebním CD je to podobné. Kopírování>kopírovat CD a pokud máte jednotlivé soubory uloženy na pevném disku, ozančíte ty, které chcete vypálit, vložíte do kompilace a použijete volbu "vypálit hudební CD".

Jaký máte vypalovací program?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět