Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Avast

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
protector159
Návštěvník
Návštěvník

Avast

#1 Příspěvek od protector159 »

Dobrý den,

mám problém s avastem koupil jsem notebook a nainstaloval do něj avast a na zkoušku jsem měl plnou verzi (placenou) zdarma na nějaký čas zdarma, jelikož notebook nepoužívám je na něm bratr, tak zkušební doba vypršela a notebook byl bez antiviráku nějaký ten čas. Pak jsem si toho jednou všimnul a chtěl jsem to přepnout na free verzi, ale ze začatku avast při zaplém internetu nechtěl reagovat musel jsem odpojit internet a začal komunikovat ale to mi bylo k ničemu po nějakém tom dni začal pracovat i s internetem ale když jsem kliknul na tu ikonu abych přepnul na free verzi tak avast zamrznul, tudíž jsem se rozhodnul, že avast odinstaluji a nainstaluji nový, ale nejde odinstalovat aji když je v procesech vypnutý, píše to, že je nějaká chyba ve složce avastu v souboru setup( vypnout avast v procesech taky nešel podařilo se to jen když zamrznul jinak psalo přístup odepřen).

Chtěl jsem ho odinstalovat v Nouzovém režimu, tak jsem tam najel a v ovládacích panelech jen tak odinstalovat nešel, takže jsem smazal natvrdo celou složku avastu a pak v ovládacích panelech zmizel. Když jsem se po restartu vracel normálně do winu tak nešel spustit a nabízelo mi to, že můžu do nějakého opravného režim (nevím přesně název) tam mi to šlo nahodit jen tak, že jsem nechal vratit do stavu posledního bezproblemového spuštění, takže se mi avast zase vratil problémy pořád stejné, zkoušel jsem to podruhé a bylo to to samé.

Ten avast se toho noťasu drží jak klíště.

Mohl by mi někdo poradit stím? Už nevím jestli to nemůže být virem, protože noťas jel bez antiviráku celkem dlouho, bratr je na něm denně.

Díky moc předem.

karlospatmat
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Re: Avast

#2 Příspěvek od karlospatmat »

Zdravím bude dobré sem dát pro rádce log z RSIT viz : :arrow: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=30&t=82744
Windows 7 64bitový (6.1,sestavení 7601)Service Pack 1
Procesor: Celeron Dual-Core CPU T3100 @1.9Ghz 1.90
Paměť ram:4GB. HDD 500GB
Avast free ,
Dokud žiješ, uč se! Nečekej, že moudrost s sebou přinese stáří.

Na průšvihy mám talent od přírody :D :frusty: :wacko: :86:

Doporučuji: :arrow: Cclener, MBAM
email:karlospatmat@seznam.cz
--------------------------------------------------------------------------------------
Dobrá nálada nevyřeší všechny tvoje problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si jí udržet.

vyosek
VIP
VIP

#3 Příspěvek od vyosek »

Zdravim a pekny pozdni vecer preji :)

:arrow: Zkuste na Avast pouzit tohle http://files.avast.com/files/eng/aswclear.exe

:arrow: A pak jak bylo receno, dejte log z RSIT
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

protector159
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od protector159 »

ten aswclear.exe pomohl v nouzovem režiu ho odstranil a počítač se normálně rozjel a avast je fuč díky moc :idea:

vyosek
VIP
VIP

#5 Příspěvek od vyosek »

Neni zac, rado se stalo...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět