Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nejde zvuk ani wifi pripojenie.
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Nejde zvuk ani wifi pripojenie.
Ahojte. Potreboval by som pomoc. Nanovo som preinstaloval moj note, a nejde mi vobec zvuk ani wifi...iba lan.Co mam robit?Dakujem za rady.
Re: Nejde zvuk ani wifi pripojenie.
Dobrý den,
zřejmě bude potřeba nainstalovat příslušné ovladače. Ty naleznete na stránkách výrobce ntb.
zřejmě bude potřeba nainstalovat příslušné ovladače. Ty naleznete na stránkách výrobce ntb.
Dakujem. Zvuk mi uz ide. Ale wifi nefunguje. Ani ikonky na iternetove pripojenia mi nezobrazuje na spodnej liste. Stiahol som Wireless LAN (XP) z tejto stranky (http://www.adventspares.co.uk/8115.htm )ale nic z toho.
Restart proběhl? Podívejte se do Správce zařízení- síťové adaptéry, zda se vám tam zobrazuje WiFi adaptér.(Přepínač WiFi předpokládám zapnutý je).
Mne to ani neslo poruiadne naistalovat. Takze ani nerestartovalo. V spravcoch zariadeni mam tam pri tychto polozkach - Other device, 802.11 bg WLAN, Mass storage controler, Modern device on High Definition Audio Bus- zlty vykricnik. Skusal som preinstalovat automaticky ovladace WLAN 802.11 bg, aj ostatne vyssie spomenute polozky, ale napisalo mi ze sprievodca nenasiel potrebny softver.
Zkuste použít SlimDrivers