Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Kúpa notebooku

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mato.dds
Návštěvník
Návštěvník

Kúpa notebooku

#1 Příspěvek od mato.dds »

Zdravím, chcem si kúpiť notebook a nie som si istý či sa oplatí kupovať teraz, alebo s kúpou počkať ešte do apríla/mája keď Intel uvedie na trh procesory Ivy Bridge, čo by mohlo zniížiť ceny notebookov. Poraďte mi prosím- kúpiť teraz, alebo počkať?

j3šť3r
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Kúpa notebooku

#2 Příspěvek od j3šť3r »

Pockat se vyplati, ale v elektronice (a pocitacich zvlast) je problem, ze kdyz se bude cekat na jednu novinku, tak se ohlasi nejaka dalsi - a pak se to bude odkladat do nekonecna.
Osobne to resim tak, ze kdyz mam nasetreno a stavajici hardware mi nestaci, jdu nakupovat. Pokud mi stavajici stroj dostacuje, tak to neresim (a na pocitac jsem si nikdy nebral pujicku - nez se to splati, tak je z toho bezcenna plecka).

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pavuk29 »

z mojho pohladu:
Ja nikdy necakam na nejake horuce novinky. Je to drahe ako svina a HLAVNE: neodksusane v praxi. Nemam na mysli testy u vyrobcu, ale priamo medzi zakaznikmi. Kupujem veci, ktore uz su na trhu (samozrejme nie 5 rokov) a nenajdem na ne negativne odozvy. Moj pocitac nemusi byt schopny riadit misiu na Mars, ma splnat moje poziadavky a uspokojit moje potreby. Tak isto ako nove verzie napriklad OS alebo aj iny SW. Naco mam kupovat macku vo vreci.

Pre pobavenie: moj bracho si pred casom kupil novy vykonny notebook za strasne prachy a frajeril, ze siroko-daleko je prvy, kto ma Windows Vista. Pritom potreboval pocitac len na to, aby kazdy vecer poslal sefovi vykaz ze co vsetko robili. Takze mal najnovsi model vykonneho notebooku s najnovsimi oknami. A ja som kazdy vecer musel chodit riesit problemy, co s tym mal :D Nastastie som byval 200 m od neho. Mozno si niekto pamatate, co za des boli uplne prve Visty.
Tomuto vravim zbytocne vyhodene peniaze.

Takze moja rada: vyhliadni si uz teraz, co ti vyhovuje aj cenovo, aj vykonovo a sup do obchodu :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

j3šť3r
Přítel fóra
Přítel fóra

#4 Příspěvek od j3šť3r »

Sam se pri koupi drzim tak o generaci zpatky - duvod cekani na novinky je v naslednych slevach. Radsi bych ted koupil pred rokem/dvema nadprumernou sestavu (lepsi mainstream) nez za stejne prachy dnesni lowend.

Prvni visty az tak strasny nebyly (i kdyz do novych woken bych nesel a pockal si na prvni SP), slo hlavne o to, kam se to cpalo - ntb s 1gb ram (v horsim pripade s 512) a navic si neco ukousla integrovana grafika (ktera efekty nacpane do vist stejne poradne nezvladla).

Odpovědět