Moderátor: Moderátoři
Zle polozena otazka. Zalezi od toho, co pokladas za vycistene registre. Ale napriklad neviem, co si predstavujes pod vycistenym "windowsu". Vymazanie systemu? Co najmensi system? Alebo co?sspooky13 píše:Pekny den prajemChcel by som sa opytat, hlavne moderatorov ale aj hocikto sa moze zapojit, ze ktora je podla Vas najlepsia utilita na precistenie registrov,...proste na precistenie windowsu.
Tak BOhus ti odpovedal kompetentne, ale napriklad:sspooky13 píše:Tak popupravim otazku: precistenie registrou, usporiadanie registrou, precistenie diskou, vymazanie nepotrebnych cache, premazianie nepotrebnych suborov,... proste nieco podobne ako obsahuje Tune up alebo to co mi tu cernohous13 dal za program(ako nepozeral som sa moc do neho iba som ho tak letmo pozrel)
tak bordel vo vyrovnavacich pamatiach ti Ccleaner urobi, ja som s nim spokojny, ostatny bordel, co narobis po disku, poriesi hardware medzi stolickou a klavesnicousspooky13 píše:No da sa tak povedat ze za mna rozhodne co uz neni treba na disku a ja rozhonem ze ano alebo nie. Ved vravim nieco take ako si vymenoval ale v jednom programe aby to bolo a ktory je najlepsi
Inak na to je idealne:sspooky13 píše:No da sa tak povedat ze za mna rozhodne co uz neni treba na disku a ja rozhonem ze ano alebo nie.
Nezvrhlo a nemas za cosspooky13 píše:no nic uz sa totu moc zvrhlo![]()
![]()
tak diki vam obidvom
Lenivost je pozitivna vlastnost, bez nej by nevznikli mnohe uzasne vynalezy, ktore nam ulahcuju zivot.sspooky13 píše:ved tak jasne ze mas pravdunajlepsie je to robit vsetko rucne aby si si bol isty ale clovek je tvor lenivy no
Cim pocitace poskodzuju zdravie?sspooky13 píše:tak ano nevznikol by napriklad pocitac ale tak vznikly aj zavyslosti na pocitacoch a znicene zdravieal