Dobrý den, mám menší problém, a nevím si s ním rady...
Pracoval jsem na svém Netbooku, a na chvíli jsem odešel, když jsem se vrátil Netbook byl v jakém si režimu černé obrazovky a psalo mi to jen:
- BOOTMGR is compressed
Press Ctrl+Alt+Del to restart
- Řídil jsem se tedy pokyny počítače, a po restartu to tu bylo opět, a pořád dokola.
Neváhal jsem, a začal jsem pátrat po "netu" co mi to vlastně říká. Nakonec jsem našel témata na tomto webu.
Celé jsem to pročetl, ale narazil jsem na jeden menší problém. Netbook nemá mechaniku, tudíž nemohu vložit cd Windows7. Externí nemám také.
Jsem z toho docela zoufalej, protože tento netbook nemám vůbec dlouho, a když se stane něco takovýho tak...
Prosím poraďte
Stáhni Windows 7 USB/DVD download tool, vytvoř si instalační USB flash disk.
Z něho nabootuješ, v nástrojích pro opravu systému spustíš příkazový řádek a v něm:
chkdsk /r
bootrec /fixboot
Pravděpodobně se jedná o poškozený souborový systém zaváděcího svazku nebo poškozený VBR.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Prosím napište mi přesný návod (postup) jak vše provést, od zapnutí PC až do konce.
?
jak mám v BIOSU spustit příkazový řádek?
Nahradí mi flashdisk* externí HDD?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.