Dobry den asi je to z jineho soudku ale nevim kam se obratit, pokud mi doporucite cokoiv co mi pomuze budu Vam vdecny.
Mam Apple MacBook se systemem MAC OS X 10.6.8 na nem mam nainstalovan Virtualbox kde mam dva systemy WIN7 a WIN XP
pouzivam pouze Win XP kvuli praci, potrebuji mit nainstalovano mnoho souboru a kalkulacek ktere bezi pouze pod win. Pouzivam to takto jiz rok a nyni se mi vyskytla chyba ktera zabranuje spusteni virtualizovaneho systemu XP.
Konkretne mi to pise chybu:
Premature end of data in tag VirtualBox line 8.
Location: '/Users/libortonar/Library/VirtualBox/Machines/WinXP/WinXP.xml', line 159 (8), column 1.
/Users/vbox/tinderbox/4.1-mac-rel/src/VBox/Main/src-server/MachineImpl.cpp[707] (nsresult Machine::registeredInit()).
Návratový kód:
NS_ERROR_FAILURE (0x80004005)
Komponenta:
VirtualBox
Rozhraní:
IVirtualBox {c28be65f-1a8f-43b4-81f1-eb60cb516e66}
Snazil sjem se najit nejakej postup na tuto chybu ale moc se mi nedari, vse je pouze v anglictine a to mi moc nepomaha.
Kdybyste nekdo cokoliv vedel sem s tim.
Pred diky Dino

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
problem s virtaulboxem
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
-
- Vzorný návštěvník
-
- Vzorný návštěvník
Re: problem s virtaulboxem
Tak problém je vyřešen pomocí členů fóra virtualbox
zde zasílám link pokud by někoho zajímalo co jsem proto musel udělat:
https://forums.virtualbox.org/viewtopic ... 62#p213662
Zjednodušeně: obnovil jsem starší verzi zaváděcího xml souboru.
Považujete toto téma za uzavřené.
zde zasílám link pokud by někoho zajímalo co jsem proto musel udělat:
https://forums.virtualbox.org/viewtopic ... 62#p213662
Zjednodušeně: obnovil jsem starší verzi zaváděcího xml souboru.
Považujete toto téma za uzavřené.
Re: problem s virtaulboxem
Zdravim
Dekujeme za informaci

Dekujeme za informaci