Jelikož na FB mi chodí dva miliony hoaxů, každý týden, tak jsem se zde registroval.

"Žadatelka o úvěr
Zdravím a přeji příjemný den.
Tak tohle je příběh paní, která se živí vyřizování úvěrů.
Poté, co jsem jí přeposlal jeden z mnoha emailů o cikánech parazitujících na státních dávkách mi odpověděla!!!
Mám následující zkušenost, zavolala mi klientka, zda bych jí mohla vyřídit půjčku
cca 200.000,-Kč. Na můj dotaz jaký má příjem, mi sdělila že něco málo přes 45.000,- a manžel přes 13.000,-.
Tak jsem si s ní domluvila schůzku. Přišla cikánka, mluvila úplně normálně česky bez
cikánského akcentu. Proto jsem to po telefonu nebyla schopna poznat.Zeptala jsem se jí zda může příjem doložit a jakou pracovní pozici vykonává, že bere přes 45.000,-. Odpověděla mi, že je na mateřské
dovolené a nikde nepracuje ani nepracovala. Předložila mi OFICIÁLNÍ papír ze sociálky, kde bylo zřejmé,
že MĚSÍČNĚ má příjem ze sociálních dávek 45.600,- a výměr INVALIDNÍHO důchodu manžela na 13.700,-.
Měla 5 nezletilých dětí, jedna dcera údajně špatně vidí, takže je od dětství v invalidním důchodu a pobírá přes 13.000,-.
Byla jsem skutečně per plex, protože ani ona, ani její manžel nikdy v životě nechodili do práce. A současně jsem si vzpomněla na několik mediálně profláknutých případů, kdy se osamělá matka stará ozcela bezmocné dítě a pobírá od státu něco málo přes 5.000,-
Bohužel jsem ji jako žadatelku o úvěr musela odmítnout. Vysvětlila jsem
jí, že pod pojmem příjem se rozumí, kolik peněz si vydělá prací a ne o kolik obere stát. To zděšení mě ale neopustilo ani
po jejím odchodu. Ať žije naše vláda!"
Nevim jak vám, ale mě to přijde malinko jako kravina