Zdravím,nevím co se stalo,ale mám "líný počítač".
K věci,pokaždé když zapnu počítač tak se normálně spustí,problém je,že nechce načítat ostatní.Pokaždé to načte jen Antivir a zbytek ne.Jakmile spustím program,neotevře se.Prostě nenačítá,využití CPU v tu chvíly je mezi 2-4% což je velice špatné.Jistě znáte tu kontrolku,když počítač nic nenačítá-nesvítí,když něco načítá bliká,když svítí neomezeně načítá ale nestíhá,v tu chvíly mě nesvítí vůbec,prostě nenačíta,cca po 10 minutách se opět vzpamatuje a začne normálně pracovat,vše poté naběhne v pořádku.
Log jsem posílal včera ale nějak mi to nepomohlo,Viz.:http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=30&t=118501
Předem moc děkuji.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
"Líný počítač"
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
"Líný počítač"
První cesta vede VŽDY do nastavení 

Re: "Líný počítač"
Zdravim
Kolega jeste ale ani nedokoncil celou kontrolu, pokracujte tedy prosim v puvodnim tematu s nim a napiste mu tam pripadne problemy.
Reseni problemu jednoho PC vede jen ke zmateni pomocniku.
Dekuji za pochopeni

Kolega jeste ale ani nedokoncil celou kontrolu, pokracujte tedy prosim v puvodnim tematu s nim a napiste mu tam pripadne problemy.
Reseni problemu jednoho PC vede jen ke zmateni pomocniku.
Dekuji za pochopeni

V pořádku....(vyosku vidím že pořád a neustále odvádíš super práci
) 

První cesta vede VŽDY do nastavení 

Neni zac, snazim se foru vracet duveru kterou do me tym vlozil