Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

přepnutí uživatele

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
lebka75
Návštěvník
Návštěvník

přepnutí uživatele

#1 Příspěvek od lebka75 »

zdravím, prosil bych o radu,mám na PC dva účty a když je mezi sebou chci přepnout, tak naskočí obrazovka, ale PC zamrzne. Zatím mi to funguje pouze když se z prvního účtu odhlásím. V čem by mohl být problém ? Jediné co jsem vyměnil je monitor, mohlo by to mít vliv? Při přihlášení se mi zobrazí plocha,pak se monitor jakoby vypne ( zčerná obrazovka ) a opět naskočí, rozlišení monitoru jsem už přestavil na 1920x1080 60Hz

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: přepnutí uživatele

#2 Příspěvek od Rudy »

Také zdravím!
Tento jev může mít sto a jednu příčinu. Zkuste nejprve PC ve všech profilech vyčistit CCleanerem: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=7478 . Pochybuji, že by problém měl něco společného s monitorem. Spíše v tom, že se při odhlášení vypne nějaká běžící aplikace a umožní přepnutí. Při rychlém přepnutí se tak nestane, a aplikace způsobí zatuhnutí. Bude to asi hledání jehly v kupce sena.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět