Ahojte..
mám problém nejde mi facebook ale jen na mém pc kdekoliv jinde se přihlásím bez problémů stránka se mi ani nenačte rovnou mi skočí že je nenalezena nebo že neexistuje nevíte někdo co s tím prosím ? stalo se mi to z ničeho nic ze dne na den jinak všechny webové stránky bez problému fungujou ...=))

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Facebook.com webová stránka nejde zobrazit...
Moderátor: Moderátoři
Re: Facebook.com webová stránka nejde zobrazit...
Toto mi to napíše když zadám www.facebook.com
Jejda! Prohlížeči Google Chrome se nepodařilo připojit k serveru facebook.com
Zkuste stránku načíst znovu: facebook.com
Další návrhy:
Přejděte na kopii stránky facebook.com uloženou v mezipaměti
okus o připojení prohlížeče Google Chrome k serveru www.facebook.com byl zamítnut. Webové stránky možná nejsou v provozu nebo není správně nakonfigurována síť.
Zde je pár návrhů:
Znovu načíst tuto stránku později.
Zkontrolujte připojení k internetu. Restartujte všechny směrovače, modemy či jiná síťová zařízení, která používáte.
Povolte prohlížeč Google Chrome v nastavení brány firewall nebo antivirového softwaru. Pokud již povolen je, smažte jej ze seznamu a přidejte znovu.
Pokud používáte server proxy, zkontrolujte jeho nastavení nebo se obraťte na správce sítě a ověřte, zda server proxy funguje. Pokud se domníváte, že by server proxy neměl být používán, upravte příslušná nastavení: Přejděte do nabídky Nástroje > Možnosti > Pod pokličkou > Změna nastavení proxy... > Nastavení místní sítě (LAN) a zrušte zaškrtnutí políčka „Použít pro síť LAN server proxy“.
Chyba 102(net::ERR_CONNECTION_REFUSED): Server odmítl připojení.
Jejda! Prohlížeči Google Chrome se nepodařilo připojit k serveru facebook.com
Zkuste stránku načíst znovu: facebook.com
Další návrhy:
Přejděte na kopii stránky facebook.com uloženou v mezipaměti
okus o připojení prohlížeče Google Chrome k serveru www.facebook.com byl zamítnut. Webové stránky možná nejsou v provozu nebo není správně nakonfigurována síť.
Zde je pár návrhů:
Znovu načíst tuto stránku později.
Zkontrolujte připojení k internetu. Restartujte všechny směrovače, modemy či jiná síťová zařízení, která používáte.
Povolte prohlížeč Google Chrome v nastavení brány firewall nebo antivirového softwaru. Pokud již povolen je, smažte jej ze seznamu a přidejte znovu.
Pokud používáte server proxy, zkontrolujte jeho nastavení nebo se obraťte na správce sítě a ověřte, zda server proxy funguje. Pokud se domníváte, že by server proxy neměl být používán, upravte příslušná nastavení: Přejděte do nabídky Nástroje > Možnosti > Pod pokličkou > Změna nastavení proxy... > Nastavení místní sítě (LAN) a zrušte zaškrtnutí políčka „Použít pro síť LAN server proxy“.
Chyba 102(net::ERR_CONNECTION_REFUSED): Server odmítl připojení.
Re: Facebook.com webová stránka nejde zobrazit...
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.