Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prošlá licence

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kstika
Návštěvník
Návštěvník

Prošlá licence

#1 Příspěvek od kstika »

Ahoj,
potřebovala bych menší pomoc.
Prošla mi 30-ti denní verze Autocadu a já jsem jí předtím zapomněla odinstalovat, takže znova už to nefunguje.
Je to školní Autocad, který mám možnost si aktivovat podle hesla, problém je v tom, že můj počítač má nějaký blok a když se má zobrazit okno s nabídkou vložení licenčního kódu, tak se místo toho zobrazí bílá obrazovka....
Kamarád mi poradil, že prý by se to dalo odstranit z registrů a zas tu 30-ti denní verzi nainstalovat....
Nevíte co s tím?
Díky moc

vyosek
VIP
VIP

Re: Prošlá licence

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim a pekny den preji :)

kstika píše: Kamarád mi poradil, že prý by se to dalo odstranit z registrů a zas tu 30-ti denní verzi nainstalovat....
Tento postup ovsem odporuje licencnim podminkam - tu 30 denni verzi muzete pouzit jen jednou, pote musite produkt aktivovat...
Pokud mate s timto problem, doporucuji se obratit primo na support autodesku, mam s nimi zatim jen dobre zkusenosti.
Pripadne muzete ACAD odinstalovat a znovu nainstalovat - PC si pamatuje ze je treba jej hned aktivovat, ze ten 30denni trial jiz byl vyuzit. Pokud bude zase problem, nevahal bych s kontaktovanim tech. podpory Autodesku.
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět