zdravim,
mam maly problem, asi mam zavirovany pocitac, nevi co s tim. zacalo to s aktualizaci firefoxu pred par dny. od te doby firefox v podstate nejede, pracuju v chromu, ale i tak je celej komp zpomalenej, nechal jsem ho vycistit ad awerem a stejne nic. kdyz ted projedu komp ccleanerem tak misto obvyklych nekolika sekund to trva nekolik minut, navic sem si vsiml, ze programek nejvic maka pri cisteni cache firefoxu. nevim co to znamena, ale nejak sem usoudil, ze chyba je prave nekde v tom firefoxu... jo navic dost casto mi ted jede procesor na maximum, a to i pres to, ze treba nic nedelam.
poradite mi prosim?
dekuji

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
neco s firefoxem?
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: neco s firefoxem?
Zdravim a pekny den preji
Jelikoz nevime o Vasem PC nic a z kristalove koule se spatne vesti, navic pri zatazenem pocasi jake ted v okrese Brno panuje, neni nic videt
Ale dosti legracek, kouknem na to
Kliknete do meho podpisu na RSIT a dejte log z nej - navod Vas povede...