Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Windows se mnou nekamarádí!

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
jurda10
Návštěvník
Návštěvník

Windows se mnou nekamarádí!

#1 Příspěvek od jurda10 »

Dobrý den,
klasický den, zapnu si hudbu, pustím si internet...a potom se chci podivám na obrázky uložené v PC, což však nejde, stejně jsou na tom všechny soubory hudba, word i složky na ploše -> "K souboru není přidružen program, který by tuto akci mohl provést. Vytvořte přidružení pomocí nastavení v ovádacího panelu Nastavit přidružení." ovšem nejde mi soustit jediný program od spol. Windows počínaje Tento počítač, koš, dokumenty, obrazky, síť končeje i blbým malováním...
RSIT mi nejde také spustit tak nwm..
Děkuji moc za radu...

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows se mnou nekamarádí!

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Restartujte do nouz režimu a zkuste: Start>programy>příslušenství>systémové nástroje>obnovení systému a obnovte systém k datu, kdy korektně fungoval.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

jurda10
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od jurda10 »

Po restartu na mě vyskočila tabulka v modrém obdélníku.
***Hardware Malfuction
Call your hardware vendor for support
MMI: Parity Ceck / Memory Parity Error
*** The system hal halted ***
tak sem ho restartoval znova a vše ok..nedokážu si to vysvětlit :roll:
RSIT a vše už funguje..
Díky

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nějaká nesrovnalost v RAM . Pokud by v budoucnu byl s tím nějaký problém, ozvěte se. Nemáte zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět