Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Dobry den moje problemy se asi tykaji hlavne pevneho disku takze nejprve jsem se setkal s dvemi modrymi obrazovkami smrti v kterych bylo uvedeno toto Kernel Data inpage error ntfs.sys a potom jeste toto Page fault in NON PAGED area....Od te doby (konkretne pred tydnem) se mi modre obrazovky nezobrazuji ale stale mi nefunguje program kontrola disku vzdy napise ze je disk bez chyb nez aby ho normalne zkontroloval no )) jeste jsem zkousel spustit program HD tune Error Scan konkretne kompletni test peneho disku na notebooku a zobrazilo me to 0,1 % damaged blocks of you hard disk a take 2 cervene ctverecky...takze si myslite ze mam chybne sektory na disku a jak mam opravit ten program kontrola disku jsem zkousel spustit programy AVG Internet Security 2011 test celeho pc, Iobit Malware Fighter, CCleaner, Avg pc tuneup 2011,...atd. Take jsem aktualizoval system a program AVG IS 2011.............hlavne bych chtel opravit program uplna kontrola disku...............myslim ze az to bude fungovat tak mi to pomuze opravit disk a hardware je v poradku podle spravce zarizeni a take podle nastroje avg system information.............jeste se podivam do systemovych informaci na mem notebooku s Win7 Home 64BIT..............)) Predem Vam mockrat dekuji za Vasi podporu a pomoc a take za cas straveny nad mymi potizemi )) Vas uzivatel Tomas alias DOKTORXP !! PS.: Sam nevim jak se to mohlo stat a jak k tomu doslo zda za to muzou hackeri nebo viry ale program Iobit Malware Fighter mi nasel a odstranil 32 hrozeb a viru )) Ale system mi ted normalne funguje ale ta kontrola disku mi stale nejde spustit potreboval bych hlavne ten hluboky sken NTFS meho hard disku aby mi to opravilo i chybne sektory nejen soubory mft tabulku ci treba rejstriky...........domnivam se ze je to problem s chybnymi sektory no takze mi zkuste pomoci proste aby sel spustit hlavne teb program kontrola disku - hluboky sken to by mi mohlo pomoci za vyzkouseni to snad stoji nebo znate lepsi reseni ?? )) Uz jsem z toho vazne na nervy no )) PS.: take jsem zkousel spustit hry treba World Of Warcraft: Cataclysm a ta se mi pred tydnem uplne zasekla i system zamrznul nevim jestli ten problem take souvisi s mym HDD co mam natebooku ale kamaradi mi rikali ze si mysli, ze mozna ano ?! Predem Vam jeste jednou dekuji mnohokrat za Vasi pomoc a podporu !! ))
Naposledy upravil(a) DOKTORXP dne 08 říj 2011 09:14, celkem upraveno 1 x.
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce!
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeniNeváhejte a podpořte forum ZDE.