Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

grafická karta

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
karel858
Návštěvník
Návštěvník

grafická karta

#1 Příspěvek od karel858 »

Zdravím,chtěl bych se zeptat čím nejlíp nahradit grafickou kartu GIGABYTE GA-EP43-DS3
dík za odpovědi.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: grafická karta

#2 Příspěvek od Rudy »

Také zdravím!
Tohle trochu mimo, vámi citovaný hardware je zákl. deska a nikoli gr. karta
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

karel858
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od karel858 »

sory už mě asi hrabe,mám na mysli základní desku a ne grafickou kartu

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Záleží na tom, zda hodláte zachovat vše, čím je deska osazena (CPU, RAM, GK). Pokud ano, porovnejte specifikace desky s nějakou novější se stejným socketem, sloty a RAM banky. Na tom vyděláte pouze novější chipset, nic víc. Pokud kromě MB to hodláte nově osadit, šel bych do nějakého novějšího CPU socketu. Ze značek bych oslovi opět GigaByte, příp Asus, MSI.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

karel858
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od karel858 »

možná se zeptám jako blbec ale mám tam procesor intel core 2 duo a chci se zeptat jestli se dá koupit deska do které bych ho opět dal a časem bych přešel třeba na i3 , i5 nebo prostě na něco lepšího

Budovi
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#6 Příspěvek od Budovi »

To ťažko, nové procesory Intel Core majú nový socket, takže procesor meň naraz so základovkou.

Odpovědět