Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Microsof Security Essentials - recenze?
Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Microsof Security Essentials - recenze?
Přátelé, mohl by někdo znalý napsat alespoň stručnou recenzi na současnou verzi Microsoft Security Essentials? Na webu se dá najít recenze překvapivě přejná, na druhé straně i absolutně zdrcující. Užívám tento AV+FW již nějaký čas, nemám problém, ale nerad bych se živil klamnou nadějí, že mám zabezpečený komp, kdyby to byla iluze. Ani tady jsem recenzi nenašel, pouze návod na užití. Že bych špatně hledal?
Re: Microsof Security Essentials - recenze?
Kdyby to byl špatný antivir, tak tu není mezi doporučovanými
Pokud si netaháte do PC cracky a nelezete po temných zákoutích netu, je myslím zcela postačující.

Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
-
- Vzorný návštěvník
Bohužel dnes asi v oblasti antivirů, firewallů nenarazíš na nejlepší software, protože jak se říká "jiný kraj, jiný mrav" - "každý pes, jiná ves".
Každému sedí něco jiného a hodně záleží na člověku, který daný test dělá
Takže najdeš jak recenze dobrá, tak i špatné na tento software.
Ale jak už napsal kolega nade mnou, pokud nejsi hovádko a nelezeš kam nemáš, nebo stahuješ co nemáš
, tak si myslím, že ti tento antivir bude stačit.
Každému sedí něco jiného a hodně záleží na člověku, který daný test dělá

Takže najdeš jak recenze dobrá, tak i špatné na tento software.
Ale jak už napsal kolega nade mnou, pokud nejsi hovádko a nelezeš kam nemáš, nebo stahuješ co nemáš

Trochu jsme si neporozuměli. Neptal jsem se, zda mně bude MSE stačit a zda jej mám používat. Na některých strojích, které spravuji, je, na jiných užívám AV i FW jiné. Zásady chování v síti znám.
Zajímala by mě - a snad nejen mě - stručná studie na základě exaktně získaných hodnot - procento záchytů rootkitů, makrovirů, phishingu, úspěšnost zachytávání havěti na FB, procento falešných varování - třebas ve srovnání s jinými nástroji.
Napíše-li někdo podobnou recenzi nebo odkáže, kde ji lze nalézt, přivítám to. Děkuji.
Zajímala by mě - a snad nejen mě - stručná studie na základě exaktně získaných hodnot - procento záchytů rootkitů, makrovirů, phishingu, úspěšnost zachytávání havěti na FB, procento falešných varování - třebas ve srovnání s jinými nástroji.
Napíše-li někdo podobnou recenzi nebo odkáže, kde ji lze nalézt, přivítám to. Děkuji.
- Peters56
- Vzorný návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Mrkni třeba http://www.feedit.cz/wordpress/2011/08/ ... bulletinu/ http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... -je-pravda
Někde ho vychvalujou, někde haněj, těžko si vybrat. Na jednom noťasu mám KIS 2011 a na druhým právě MSE a musím říci, že zatím bez problému, je to hlavně o tom chování na netu.
Někde ho vychvalujou, někde haněj, těžko si vybrat. Na jednom noťasu mám KIS 2011 a na druhým právě MSE a musím říci, že zatím bez problému, je to hlavně o tom chování na netu.

Používám :

Dík za všechny reakce. Až někdo recenzi, jakou jsem měl na mysli, napíše, snad se to dovím.