Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

nejde přeinstalovat PC

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Romas
Návštěvník
Návštěvník

nejde přeinstalovat PC

#1 Příspěvek od Romas »

Dobrý den chytl jsem nějaky vir a po restartu už PC nenaběhlo,psalo to že je poškozený systém,když jsem to chtěl přeinstalovat tak to píše toto:Byli zjištěny potíže a systém windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození počítač

Pokud je to poprvé, co vidíte obrazovku s chybouzastavení počítače, restartujte počítač. Pokud se obrazovka objeví znovu, pokračujte temito kroky:

Ujistěte se že nový hardware a software jsou správně nainstalovány.Pokud se jedná o novou instalaci obraťte se na dodavatele hardwaru nebo softwaru a vyžádejte si případně aktualizace systému windows.

Pokud potíže potrvaji, vypněte nebo odeberte instalovaný hardware nebo software. Zakažte možnosti paměti systému BIOS, například ukládání do mezipaměti nebo stínové řízení.
Pokud potřebujete pro odebrání nebo vypnutí součástí použít nouzoví režim, restartujte počítač, po stisknutí klávesy f8 vyberte upřesnit možnosti spuštění a poté vyberte položku nouzový režim.

Technické informace:

***STOP:0x000000BE (0x803EE8000, 0x06EE121, 0xF78A2788, 0x0000000B)
díky za radu

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: nejde přeinstalovat PC

#2 Příspěvek od Rudy »

Tohle může mít sto a jednu příčinu. Zkoušel jste nastartovat do nouz. režimu?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Romas
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Romas »

ano zkoušel a nic mám v počítači ještě jeden starej hd a na tom to šlo vpohodě nainstalovat fakt nevím ale ten vir psal ať nerestartuju počítač že mi smaže programy a systém,pořád vyjížděla mechanika a já restartoval:-(a měl pravdu..

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Můžete v podstatě vyzkoušet toto:

1. Zformátovat disk a vyzkoušet novou instalaci.
2. Pokusit se o opravu instalace win z instal. média.
3. Vložit disk do jiného PC jako druhý a pokusit se odvirovat přes jeho systém.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět