Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o radu
Moderátor: Moderátoři
- °•๖ۣۜSΞVΞИ•°7♠°
- Návštěvník
Prosím o radu
Dobrý den snad píšu správně mému známému se podařilo jeho starý ntb vytáhnout ze zásuvky protože tam snad ani baterie není samozdrejmě se vypnul ale po startu začne se načítat windows načíta se 3 minuty a potom to najednou skočí na černou tabulku omlouváme se za nepříjemnosti system windows nebyl uspesne spusten pravdepodomne zmenou hardware nebo software prosím o radu známi mi to vyfotil foťákem tady to je
- Přílohy
-
- p1130295.JPG (30.89 KiB) Zobrazeno 1502 x
- °•๖ۣۜSΞVΞИ•°7♠°
- Návštěvník
Re: Prosím o radu
prosím někdo nějaké rady?
Zdravím, je to naprosto normální zobrazení po nesprávném ukončení systému Windows (zvolte možnost spustit systém obvyklým způsobem), nic vážného se nestalo.
edit: Pokud zvolíte tuto volbu, naběhne normálně systém? To dlouhé načítání je podivné.
edit: Pokud zvolíte tuto volbu, naběhne normálně systém? To dlouhé načítání je podivné.
- °•๖ۣۜSΞVΞИ•°7♠°
- Návštěvník
v tom je ten problém po kliknutí spustit běžným způsobem se znovu začne nabíhat windows a znovu tohle okno nekonečná smyčka :/
- °•๖ۣۜSΞVΞИ•°7♠°
- Návštěvník
tady je nahraný problém snad mě za ten link neukamenujete http://www.youtube.com/watch?v=Cn1Oe-OhBQM
pokud to bude vadit řeknite mi kam to mám uploudnout a já to tam hodím moc krát děkuji za pomoc

pokud to bude vadit řeknite mi kam to mám uploudnout a já to tam hodím moc krát děkuji za pomoc
Robil niekto zásahy do hardvéru?
Máte inštalačné CD?
Máte inštalačné CD?
- °•๖ۣۜSΞVΞИ•°7♠°
- Návštěvník
instalační cd máme , jediný zásah byl asi to vypojení ze zásuvky nic jiného se vědomě nedělo
no zabudol som že je to notebook...
najskôr to myslím bude rozhaseným systémom po tvrdom odpojení napájania, poškodeniu hardvéru dávam malú šancu...
Ako prvé by som skúsil spustiť checkdisk z inštalačného CD
(boot z CD, zviliť R - Recovery console, príkaz je chkdsk C: -f-x)
Windows sa začne normálne načítavať? (tam tá behajúca kravina)
najskôr to myslím bude rozhaseným systémom po tvrdom odpojení napájania, poškodeniu hardvéru dávam malú šancu...
Ako prvé by som skúsil spustiť checkdisk z inštalačného CD
(boot z CD, zviliť R - Recovery console, príkaz je chkdsk C: -f-x)
Windows sa začne normálne načítavať? (tam tá behajúca kravina)