Ahoj mám na vás prozbu nainštaloval som si program AllMymovies s DVD PC Revue a v tom softe mi malwarebytes nasiel toto
Rogue.FakeMSE skušal som ten exe subor aj na virustotal a tam mi nasiel ClamAV toto, PUA.Packed.ASPack,
Tak chem vedieť či ten soft môžem použivat alebo ho dať preč neviem čo je to za virus,
Za pomoc Ďakujem

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Vírus na DVD
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Vírus na DVD
Zdravim a pekny den preji
Pokud na virustotal byla jen tato detekce, tak muzete byt v klidu - jedna se o falesnou detekci a navic tento antivir nepatri zrovna mezi ty lepsi v detekci

Pokud na virustotal byla jen tato detekce, tak muzete byt v klidu - jedna se o falesnou detekci a navic tento antivir nepatri zrovna mezi ty lepsi v detekci
Som rád že ste mi poradil veľmi pekne Ďakujem !!
Nemate zac, rad jsem pomohl
Zase nekdy