Zkoušel jsem ještě zvýšit otáčky a potom cca nad těch 45% už nevrčí.
Díky za rady

Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Tvoj starý otec bol velmi múdry.Pavuk29 píše:Chlapi, moj stary otec raz povedal, ze netreba opravovat nieco, co nie je pokazene
Správně, když větráček zahučí, hudba ho přehlučí!Mc_Murphy píše:Tvoj starý otec bol velmi múdry.Pavuk29 píše:Chlapi, moj stary otec raz povedal, ze netreba opravovat nieco, co nie je pokazeneŠkoda, že to nechápou někteří uživatelé.
Správně, Kancovode.McDan píše:Správně, když větráček zahučí, hudba ho přehlučí!
No já teda nemám moc vyhraněnej styl, ale kdybych si měl vybrat tak Electro-House, DUBSTEP a Hip HopMc_Murphy píše:Správně, Kancovode.McDan píše:Správně, když větráček zahučí, hudba ho přehlučí!Jen poslouchat tu správnou - kytary, zpěv, klávesy... žádné tuctucárny ani hip-hap-hop.
...
Vzhledem ke špatnému hudebnímu vkusu (vtipMcDan píše:No já teda nemám moc vyhraněnej styl, ale kdybych si měl vybrat tak Electro-House, DUBSTEP a Hip Hophehe KONTRAFAKT 4ever.. ale z toho už se stává off topic, takže končim debatu
Scorpions moze byt?Mc_Murphy píše:Tvoj starý otec bol velmi múdry.Pavuk29 píše:Chlapi, moj stary otec raz povedal, ze netreba opravovat nieco, co nie je pokazeneŠkoda, že to nechápou někteří uživatelé.
Tvůj list prošel. To by rozhodně šlo.Pavuk29 píše:Scorpions moze byt?normalne, to je test reprakov.....
Alebo Slzy Tvy mamy? Dynamit:D Katapult?