Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
windows 7 - service pack 1 - nic nefunguje
Moderátor: Moderátoři
windows 7 - service pack 1 - nic nefunguje
uz delsi dobu me tu lezela aktualizace sp1,nemel jsem co delat a tak jsem ji nainstaloval pres windows update...tim zacaly problemy,cpu je permanentne zatizeny na 40% nejakym procesem mscorsvw.exe a vubec nic nejde pustit,cokoliv zkusim zapnout,napise to "program prestal pracovat" ...co to microsoft zase uvolnil za kravinu ? co s tim mam ted delat ?
ja se fakt vsem tem windows updateum budu vyhejbat,nesahat na nic,co funguje...
ja se fakt vsem tem windows updateum budu vyhejbat,nesahat na nic,co funguje...
Re: windows 7 - service pack 1 - nic nefunguje
Dobrý večer přednostně Vám chci říci, že problém není na straně Microsoftu, nýbrž ve Vašem pc
Tebto soubor je součástí aplikací.NET od Microsoftu.
Dále nemáte na pc nainstalovaný program Visual Studio 2008
Jinak zde jsem našel něco k Vašemu problému:
http://blogs.msdn.com/b/davidnotario/ar ... 12838.aspx
Doporučuji zkusit přeinstalovat všechny Net Frameworky, které máte v pc.
Jinak pokud problém nezmizí, tak doporučím bod obnovení systému k datu, kdy korektně fungoval, což je ve Vašem případě před instalcí Service Packu 1.
Ale to necháme jako úplně krajní řešení

Tebto soubor je součástí aplikací.NET od Microsoftu.
Dále nemáte na pc nainstalovaný program Visual Studio 2008

Jinak zde jsem našel něco k Vašemu problému:
http://blogs.msdn.com/b/davidnotario/ar ... 12838.aspx
Doporučuji zkusit přeinstalovat všechny Net Frameworky, které máte v pc.
Jinak pokud problém nezmizí, tak doporučím bod obnovení systému k datu, kdy korektně fungoval, což je ve Vašem případě před instalcí Service Packu 1.
Ale to necháme jako úplně krajní řešení

Rsit===Mbam===Ccleaner===Virustotal===Pravidla fóra I.===Podpora fóra===Pravidla fóra II.===Gmer===Avenger===OTM===AVPTool
Používám:
===
===
===
Používám:

pokud vim,nikdy jsem zadny visual studio neinstaloval,tyhle aktulizace http://img688.imageshack.us/img688/875/aktulizace.jpg tam ted mam,protoze jsem obnovil system,po tyhle zkusenosti jsem vypl automatickej update a nenecham uz nic aktualizovat,dokud nebude nejakej problem
je mezi tema updatama i onen framework,jak 3.5 tak 4 ,tezko rict jestli to pokazil service pack nebo update,ale jelikoz to je fakt proces frameworku,mohl za to asi framework...ma cenu to pitvat a pokouset se to nechat znovu aktualizovat?
jeste me zajma jedna vec,kdes nabral vsechny ty znalosti co tady na foru uplatnujes? ses nakej IT technik ? zkus si zazadat o vzornyho navstevnika fora
/edit > po prohledani pc jsem nasel nejakou slozku : microsoft visual studio 8 ,takze to tady asi mam,ale nenasle jsem v tom zadnej .exe,jen hromadu .dll
je mezi tema updatama i onen framework,jak 3.5 tak 4 ,tezko rict jestli to pokazil service pack nebo update,ale jelikoz to je fakt proces frameworku,mohl za to asi framework...ma cenu to pitvat a pokouset se to nechat znovu aktualizovat?
jeste me zajma jedna vec,kdes nabral vsechny ty znalosti co tady na foru uplatnujes? ses nakej IT technik ? zkus si zazadat o vzornyho navstevnika fora

/edit > po prohledani pc jsem nasel nejakou slozku : microsoft visual studio 8 ,takze to tady asi mam,ale nenasle jsem v tom zadnej .exe,jen hromadu .dll
Ještě jednou zdravím
Tak nejdříve k těm aktualizacím, zkuste ty aktualizace nechat nainstalovat postupně nejdříve Framework 3.5.1, poté 4 a nakonec Service Pack 1.
IT technik nejsem a znalosti jsem nabral za ta léta, co s pc dělám.
O vzorného návštěvníka jsem žádal asi před 5 dny a nevím kde je problém

Tak nejdříve k těm aktualizacím, zkuste ty aktualizace nechat nainstalovat postupně nejdříve Framework 3.5.1, poté 4 a nakonec Service Pack 1.
IT technik nejsem a znalosti jsem nabral za ta léta, co s pc dělám.
O vzorného návštěvníka jsem žádal asi před 5 dny a nevím kde je problém

Rsit===Mbam===Ccleaner===Virustotal===Pravidla fóra I.===Podpora fóra===Pravidla fóra II.===Gmer===Avenger===OTM===AVPTool
Používám:
===
===
===
Používám:

zkusim to zejtra,postupne od frameworku az k sp1
ted jsem se hrabal jentak v nastaveni a zacalo na me vyskakovat sqmapi.dll missing...co to je za knihovnu ? mam ji rucne dodat do sys32 ?
ted jsem se hrabal jentak v nastaveni a zacalo na me vyskakovat sqmapi.dll missing...co to je za knihovnu ? mam ji rucne dodat do sys32 ?
Omlouvám se za vstup.
Zjistil jsem, ale netuším vůbec proč se to děje, že po instalaci NET Frameworku 4 na některá PC, dojde k totálnímu rozhození OS.
Doporučuji pokud ho opravdu nutně nepotřebuješ neinstaluj ho.
Jinak neaktualizovaný systém není zrovna to pravé ořechové
Zjistil jsem, ale netuším vůbec proč se to děje, že po instalaci NET Frameworku 4 na některá PC, dojde k totálnímu rozhození OS.
Doporučuji pokud ho opravdu nutně nepotřebuješ neinstaluj ho.
Jinak neaktualizovaný systém není zrovna to pravé ořechové

Použijte tento návod na kontrolu systémových souborů:
http://support.microsoft.com/kb/929833
Jinak mě ještě napadlo zkuste stáhnout Service Pack odtud:
http://www.slunecnice.cz/sw/windows-7-service-pack/
A poté ručně nainstalovat.
http://support.microsoft.com/kb/929833
Jinak mě ještě napadlo zkuste stáhnout Service Pack odtud:
http://www.slunecnice.cz/sw/windows-7-service-pack/
A poté ručně nainstalovat.
Používám:
===
===
===
Používám:

pravdepodobne za to muze framework 3.5,ptal jsem se jeste jinde a tam uzivatel zkusil stahnout tyhle aktulizace jako ja,krome service packu1 a mel stejnej problem - vubec nic potom nefungovalo a taktez mu pomohlo obnoveni systemu,zda se,ze microsoft uvonil nejakou spatnou aktulizace frameworku
To je divné, protože já stahuji a instaluji všechny aktualizace co Microsoft vydá přes Windows Update a tyhle problémy jsem ještě nikdy neměl.
A jak říkám to nebude problém Micorosoftu, ale někde ve Vašem pc bude nějaký konflikt/problém.
Zkuste stáhnout tenhle balíček:
http://download.microsoft.com/download/ ... etfx35.exe
Jinak tady je 3.5 SP1:
http://www.microsoft.com/downloads/cs-c ... laylang=cs
Vyzkoušejte a uvidíte.
Funkční bod obnovení máte, takže nejhůře se vrátíte k předchozímu bodu pc.
A jak říkám to nebude problém Micorosoftu, ale někde ve Vašem pc bude nějaký konflikt/problém.
Zkuste stáhnout tenhle balíček:
http://download.microsoft.com/download/ ... etfx35.exe
Jinak tady je 3.5 SP1:
http://www.microsoft.com/downloads/cs-c ... laylang=cs
Vyzkoušejte a uvidíte.
Funkční bod obnovení máte, takže nejhůře se vrátíte k předchozímu bodu pc.
Používám:
===
===
===
Používám:

D:\Windows\system32>sfc /scannow
Začíná kontrola systému. Tento proces nějakou dobu potrvá.
Začíná fáze ověření skenování systému.
Ověření 100% je dokončeno.
Program Ochrana prostředků systému Windows našel porušené soubory a úspěšně
je opravil. Podrobnosti jsou uvedeny v souboru CBS.Log (windir\Logs\CBS\CBS.log)
.
Například C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log.
v tom logu je hromada textu,asi 6MB,takze to sem davat nebudu
toho service packu se bojim,na netu jsme cetl ze udajne nekomu i smazal body obnoveni ,muzu si ten bod obnoveni nejak hodit treba na flashku? ciste pro jistotu
Začíná kontrola systému. Tento proces nějakou dobu potrvá.
Začíná fáze ověření skenování systému.
Ověření 100% je dokončeno.
Program Ochrana prostředků systému Windows našel porušené soubory a úspěšně
je opravil. Podrobnosti jsou uvedeny v souboru CBS.Log (windir\Logs\CBS\CBS.log)
.
Například C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log.
v tom logu je hromada textu,asi 6MB,takze to sem davat nebudu
toho service packu se bojim,na netu jsme cetl ze udajne nekomu i smazal body obnoveni ,muzu si ten bod obnoveni nejak hodit treba na flashku? ciste pro jistotu
O to já osobně slyším poprvé, že by aktualizace mazala body obnovení
Poradím Vám jedinou věc vytvořte si bod obnovení před instalací těch aktualizací a když nastane nějaký konflikt, tak se vrátíte k tomu nýnějšímu nastavení.

Poradím Vám jedinou věc vytvořte si bod obnovení před instalací těch aktualizací a když nastane nějaký konflikt, tak se vrátíte k tomu nýnějšímu nastavení.
Používám:
===
===
===
Používám:

takze jsem to zkusil ...a je to zase rozbity,ale ted je to horsi,po nainstalovani SP1 uz windows ani nenajedou,padaj s bsod chybou page_fault_in_nopaged_area a tudiz nelze ani obnovit system,nenajede ani nouzovej rezim, cislo chyby je 0x00000050
co ted?
co ted?

Tak to sem nečekal, že nastane až takovýhle problém
Zkuste použít opravnou instalaci Windows, protože ani do nouzového režimu se nemůžete dostat, tak to je docela v háji.
Jinak ta chyba co píšete by se dala teoreticky odstranit, ale když není přístup ani do nouzového režimu.
A systém ani nestihne najet a spadne do modré smrti ještě před úvodní obrazovkou vítejte?

Zkuste použít opravnou instalaci Windows, protože ani do nouzového režimu se nemůžete dostat, tak to je docela v háji.
Jinak ta chyba co píšete by se dala teoreticky odstranit, ale když není přístup ani do nouzového režimu.
A systém ani nestihne najet a spadne do modré smrti ještě před úvodní obrazovkou vítejte?
Používám:
===
===
===
Používám:

takze opravna instalace nejak pomohla,ani nevim jestli se dokoncila,protoze se nejak zasekla,tak jsem to resnul,byla cerna obrazovka a tam se "spojej " ty 4 barvy windows a pod tim misto loadingu bezeli nejaky jakoby zapisy do registru/hkey/localmachine... potom sem sel afk a nechal jsem delat,co to umi(dohlizel na to bratr) a prej se to tak 5x resnulo,potom jsem se vratil,windows byly nastartovany a bylo tam okno s napisem : "instalace service pack 1 pro system windows 7 probehla uspesne",hned me napadlo jestli si ze me nedelaj prdel s tim "probehla uspesne" ale zda se ze vsechno funguje,jen jsem prisel o vsechny body obnoveni,jak jsem psal vejs,ze se to muze stat...takze i pri ty opravny instalaci a nabootovani z cd se to dalo jakoby obnovit(externe sputit program obnoveni windows) ale nebyly tam zadny body obnoveni,v tom jsem si uz myslel,ze je s winama konec
jo,padalo to jeste pred najetim "vitejte"
jo,padalo to jeste pred najetim "vitejte"
Takže momentálně vše běží jak má?
Pro jistotu poprosím o obsah složky minidump.
Jinak ty zápisy do registrů to je normální, když se dělá aktualizace, nebo se opravují wndows.
Ale stále nevíme, co způsobuje ty pády a problémy
Pro jistotu poprosím o obsah složky minidump.
Jinak ty zápisy do registrů to je normální, když se dělá aktualizace, nebo se opravují wndows.
Ale stále nevíme, co způsobuje ty pády a problémy

Používám:
===
===
===
Používám: