-Zdravim vás, mam problem ohledně spuštení hry PETER JACKSON - KING KONG z UBISOFT Společnosti.
-Hra se v pohodě nainstaluje, ale při prvním spuštění je povinna instalace ochranných ovladaču, protipiratska ochrana starforce ubisoft
-Proces se uděla ovšem vyžaduje se restart a operační system 7, už nenastartuje a nespusti se, proto se aktivuje auto udržba, ktera mi zase obnovuje spuštení systemu 7, proces trva asi tak 15-20 minut
-Na dvd original nosiči se nachazeji starforce ovladače, ale jenom asi pro xp a 2000
-Pokoušela jsem se ze stranek starforce web stahnout utilitku update pro 7 a ta mi zase vypisuje, že nenalezla žadny ovladače
Je jěšte nejake řešení na zachranu?jak sprovoznim všechny hry ze starforce ovladači z ubisoftu na 7 v 64 Bit verzi?Nebo mám proste chytnout original dvd nosič a vyhodit to ven z okna?
-Ubisoft mě v poslední dobe hrozně sere, protože jsem majitelka par original her a nemam možnost si ty hry zahrat, zbytečne vyhozený prachy a Windows 7 na 64 za nic nemůže.Poškozuje mi jenom system jejich nekompatibilnimi ovladači.
-Pomůže mi někdo, předem vam děkuji za vstřicnost a ochotu

http://www.microsoft.com/Windows/compat ... &os=64-bit