Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Avast vir

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Denny18
Návštěvník
Návštěvník

Avast vir

#1 Příspěvek od Denny18 »

Dobry den, potřebovala bych radu ohledně programu avast! . Při rychlém testu se mi zobrazil vir Windows/system32/drivers/sptd.sys, který nelze smazat ani přesunout do truhly. Při přesouvání do truhly se objeví Chyba:požadavek není podporován. Nevíte prosím někdo jak ho smazat? už jsem zoufalá :(

vyosek
VIP
VIP

Re: Avast vir

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim a pekny den preji :)

:arrow: Tento soubor patri k legitimnim = neni to vir, Avast jej tak detekuje :???: Je to ovladac virtualnik mechanik (Deamon, Alcohol atd)
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Denny18
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Denny18 »

Mě tady,ale stále samo vyskakuje že bych měla restartovat počítač a tento vir ihned smazat

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Mate aktualni verzi Avastu - pripadne jej rucne aktualizujte

:arrow: Soubor prosim zabalte do raru a uploadnete mi jej sem http://vyosek.ic.cz/havet/uploader.php

:arrow: Stahnete SPTD dle verze Vaseho systemu http://www.duplexsecure.com/en/downloads a zvolte Instal
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

Denny18
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Denny18 »

Ten soubor už mi nejde ani zabalit ukazuje se mi nějaká chyba, avast aktuální mám a ten program co jsem stáhla mi také nejde. Už se na to vykašlu :/ :D

vyosek
VIP
VIP

#6 Příspěvek od vyosek »

Jedna se o falesnou detekci Avastu, jiz jsem jim psal a resi to...

Denny18
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od Denny18 »

Děkuju mockrát :) až to bude vyřešené dejte prosím vědět co s tím :)

vyosek
VIP
VIP

#8 Příspěvek od vyosek »

Vyresi se to tim zpusobem, ze bdue vydana nova aktualizace, ktera to opravi - Avast si ji sam natahne :wink:

Odpovědět