Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problémy s grafickou kartou.

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ab021
Návštěvník
Návštěvník

Problémy s grafickou kartou.

#1 Příspěvek od ab021 »

Dobrý deň. Obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc. Mám v PC grafickú kartu Nvidia GeForce FX 5200 RAM 256MB. Min. 1x do týždňa mi pri zapnutí PC repro zapípa a obrazovka zostane tmavá, hoci PC naštartuje. Pomôže len vybrať grafickú kartu, opäť ju vložiť do MB a potom zasa asi týždeň ide bez problémov. Neviem, čo môže byť závadou. Nepomôže odpojiť monitor, pomôže len vybrať grafickú kartu a opäť ju vložiť do PC. Monitor mám Benq FP93G Digital. Nainštaľoval som ovládač monitora pre Vistu, hoci mám XP. THX

Alfajk
4. Stupeň Varování

Re: Problémy s grafickou kartou.

#2 Příspěvek od Alfajk »

tak zkus smazat ovladac pro vistu a dej tam xp,myslim ovladac graficky karty

i kdyz tohle spis vypada,ze ta karta ma nakej HW problem

ab021
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od ab021 »

Ovládač grafickej karty mám XP, ale ovládač monitora je na Vistu. Pokiaľ sa chyba prejaví, tak obrazovka monitora zostane tmavá a neprebehne na nej ani Bios, len pri štarte repro PC 2x zapípa a štart Win prebehne bez obrazu. Nechápem tomu, že stačí kartu (samozrejme pri vypnutom PC) vybrať zo slotu a opäť ju zasunúť a obraz je v poriadku.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Trochu se do toho vložím. Tuto kartu jsem už viděl z vyschlými elektrolytickýni filtračními kondenzátory. Nejdřív dělala stejný problém, jako je zde popisován a nakonec házela BSOD. Výměna kondenzátorů pomohla.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

ab021
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od ab021 »

Ďakujem za radu,ale neviem, kde by som si mal dať vymeniť kondenzátory. Je to predsa len lacnejšie, ako kupovať novú kartu.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

ab021 píše:Ďakujem za radu,ale neviem, kde by som si mal dať vymeniť kondenzátory. Je to predsa len lacnejšie, ako kupovať novú kartu.
Zručný elektronik, který je vybaven patřičným nářadím, je schopen je vyměnit a zároveň zjistit, zda jsou opravdu vadné.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

ab021
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od ab021 »

Ďakujem za radu. Skúsim niekoho nájsť. Prajem príjemný zvyšok nedele.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač!

Varování:

Odpovědět