Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problem s programem launcher

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
mozitron82
Návštěvník
Návštěvník

Problem s programem launcher

#1 Příspěvek od mozitron82 »

Dobrý den,nevím si rady,mám už delší dobu nainstalovanou original hru Company of Heroes,časem jsem si stahl i její mod Eastern Front.Vždy jsem jej spouštěl pomoci Eastern Front launcher,který obsahuje jak spouštěč hry tak i manuální update pokud se objeví nějaký patch.Jelikož jsem dotyčný mod dlouho nehral dnes jsem to chtěl zkusit,protože jsem na oficiálních stránkách hry četl,že vyšel nový patch.Když jsem dal update modu,naskočila mi chybová hláška,že program Eastern Front launcher přestal fungovat a bude ukončen.Zkoušel jsem to vícekrát,ale bez šance.Mod jsem odinstaloval a stahl jsem verzi modu přímo s novým patchem,bohužel mi opět vyskočí hláška,že launcher přestal fungovat.Dříve launcher fungoval.Mám pocit,že podobná chybová hláška se mi už někdy v minulosti objevila u jiného programu.Mám win 7 a prohlížeč internet explorer 8.

vyosek
VIP
VIP

Re: Problem s programem launcher

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim a pekny den preji :)

:arrow: Nejsme herni forum a problemy s hrami tu neresime - vizte pravidla fora http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=5&t=64194

:closed:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Zamčeno