astec píše:dobrý den,
navazuji tímto na vlákno
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php? ... 11#p988411
Bohužel nemohu reagovat tam, je to jen pro vyvolené.
takže:
1) V pravidlech nic nebylo bylo dodáno po mém upozornění
2) Odpověď na invektivu posledního přispívajícího bude znamenat můj BAN...
Vážený pane,
nejsem líný, ale Vy jste hloupý a k tomu obdarován mocí, když radíte to co radíte.
Jinak pro Vaši informaci, dle sdělení
hotline firmy Eset,
NOD ve stávající verzi tuto
možnost nepodporuje, připravuje se. Takže rady prostudovat manuál si strčte někam, když nevíte o tomto problému nic.

Pro vasi informaci cele zminene reseni provozuji v siti s cca pres 200 klientu jiz nekolik let od nodu verze 2.x
Nemusim tak asi nikomu vysvetlovat, ze o tom lecos vim. Denne upgraduju klienty na dalku z kresla, takze
pokud jsem tak hloupy jak rikate, a zaroven tvrdite ze to nejde, jsem s velkou pravdepodobnosti carodej
Ze nevite jak na to, neni muj problem ale cloveka co vas ve firme plati.
Pokud bych vedel, ze kdyz vas z dobre vule nakopnu smerem, aby jste ten zadek ve firme zvedl a o problematiku se zajimal
jistym konkretnim smerem (ne tahat rozumy, ale prijit na to <s malou napovedou>, kdyz uz vam za to plati), kdybych vedel ze na to zareagujete timto zpusobem, vykaslal bych se na to s vami ztracet cas.
Znovu zopakuji, to "ze to u vas nefunguje", je pouze proto, ze na tom nedelate dost dusledne, nectete manual (v kterem muzete nalezt par dalsich veci ktere vas posunou smerem k reseni) a neuvazujete logicky. To je cely problem. Bohuzel vam nemohu z postu admina free fora nabidnout soukromou placenou pomoc, (nejde o truc nebo nafoukanost ci podobne veci ale jelikoz by slo o reklamu a porusil bych tak interni pravidla.) Jen jsem vas chtel podporit, at se na to zamerite, a ze se vam to proste povede, kdyz nebudete liny.
To ze vyrobce tvrdi ze neco nejde, neznamena vzdy to, ze to opravdu nejde. Reseni jedne veci je vetsinou vicero
Ban mame jako krajni reseni, kdyz je nekdo prilis vulgarni ci provozuje nelegalni rady.
Takovym reakcim jako mate vy davame pouze varovani, pokud se neopakuje, to se pak vrstvi, a ban je az na konci procesu.
U vas se to da dle meho tolerovat, neb me sice nazyvate hloupym, ale vetsine spravcu po precteni toho co pisete je
automaticky jasne, ze jste proste neinformovany, a vase prudsi reakce vyvera z frustrace a nevedomosti, coz mne logicky
pred nimi nijak neurazi.
Vite jak uz jste mohl pokrocit v reseni, kdyby jste misto te zbytecne reakce udelal co jsem psal
a sel po stopach pekne krok po kroku?

Jelikoz se to tyka me osoby, a ja to beru s nadhledem,
byl bych pro to, aby vam nikdo nic nedaval (nejakou vytku), jen aby jste bud zkusil danou radu,
popr. se tedy radeji k tomu danemu KONKRETNIMU tematu jiz nevyjadroval. To mi prijde celkem ferove.