Už druhý den řeším problém s PC s win XP sp3 a nemohu se pohnout, tak vás prosím o pomoc.
Problém je ten, že pc po startu odpočítává minutu do restartu a vypíše chybu Isass.exe a číslo chyby. Bohužel se nejde ani zalogovat, abych zrušil restart a udělal výpis. Hodí mi to chybovou hlášku neplatný popisovač.
Zkoušel jsem konzoli pro zotavení, ale ta mi pořád hlásí špatné heslo, takže tudy cesta nevede.
Tak jsem zkusil instalaci windows opravit poškozené soubory (či jak to tam je při instalaci to hledá windows a opraví ji) a to taky nepomohlo.
Stáhnul jsem si hirens boot cd a disk zkontroloval antivirem a antispywerem, něco to našlo ale nepomohlo.
Co včíl?
edit: zapomněl jsem že nouzový režim taky nefunguje, stejně to odpočítává a pak restart

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Isass.exe restartuje PC a nejde se přihlásit-neplatný popiso
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Isass.exe restartuje PC a nejde se přihlásit-neplatný po
Zdravím
nejdřív si přes hirents vytáhněte data. Pak zkuste spustit combofix, co je v hirentsu.

nejdřív si přes hirents vytáhněte data. Pak zkuste spustit combofix, co je v hirentsu.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Už jsem naformátoval disk, došla mi trpělivost s tím krámem
i tak díky za pomoc

i tak díky za pomoc
NO není zač 

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!