Zdravím všechny,
může mi prosím někdo poradit? Mám problém s routerem Edimax. Problém je v tom, že jsem si někde tak dobře založil přístupové heslo do routeru a teď nejsem schopen se do něj dostat. Náš poskytovatel internetu mění způsob připojení a toto potřebuji přestavit v routeru. Bohužel nevím z jakého důvodu nejde router resetovat tlačítkem. Může mi někdo poradit jak získat ztracené heslo, případně jak jinak router resetovat do původních hodnot?
Děkuji Pavel

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém s routerem Edimax
Moderátor: Moderátoři
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s routerem Edimax
Zdravim,
heslo je na to, aby sa nedalo do routru bez neho dostat inak ako resetom. Teda, treba ho zresetovat. To tlacidlo reset je potrebne drzat niekolko sekund stlacene a zvacsa je dost male, teda si vezmite nieco tenucke a dost rozhodne to s tym resetnite.
heslo je na to, aby sa nedalo do routru bez neho dostat inak ako resetom. Teda, treba ho zresetovat. To tlacidlo reset je potrebne drzat niekolko sekund stlacene a zvacsa je dost male, teda si vezmite nieco tenucke a dost rozhodne to s tym resetnite.