Zdravím,
v poslední době se mi objevilo pár problémů se systémem:
1. Nelze načíst USB flash disky (ve win XP fungují) - nelze je ani zformátovat,
2. "Problikává" plocha,
3. nejde spustit Mozila Firefox - "Firefox zaznamenal neočekávaný problém a spadl."
Mám Win 7 Home Premium 64 bit., procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+, RAM 3GB. Základní deska Gigabyte GA-M59SLI-S5, čipová sada nVIDIA nForce 590 SLI, AMD Hammer, Typ Award BIOSu: Award Modular BIOS v6.00PG verze F5.
Antivir - AVG
Předem děkuji za pomoc

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nekorektní chování Win7/64
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
- Ghostbuster
- Vzorný návštěvník
Re: Nekorektní chování Win7/64
Dobrý den,
doinstalovával jste ovladače do win7 nebo jste nechal pouze ty defaultní? Firefox padá i po najetí v Safe Módu?
Start -> Všechny Programy -> Mozilla Firefox -> Mozilla Firefox (Nouzový režim)
doinstalovával jste ovladače do win7 nebo jste nechal pouze ty defaultní? Firefox padá i po najetí v Safe Módu?
Start -> Všechny Programy -> Mozilla Firefox -> Mozilla Firefox (Nouzový režim)
Myslím, že nějaké ovladače jsem doinstalovával. Problém z Firefoxem je občasný. Spíš mně zajímá problém s flashdiskama. Nevíte čím by to mohlo být?
Ve win XP fungují. Jsou na FAT32 (ve win 7 však ne). Pokud je v XPčkách přeformátuji na NTFS tak je 7 vemou, ale pokud se je pokusím v 7 opět naformátovat, tak se akce nezdaří a flashky "skočí" do RAW - oprava (formát) možný opět pouze v XP.
Ve win XP fungují. Jsou na FAT32 (ve win 7 však ne). Pokud je v XPčkách přeformátuji na NTFS tak je 7 vemou, ale pokud se je pokusím v 7 opět naformátovat, tak se akce nezdaří a flashky "skočí" do RAW - oprava (formát) možný opět pouze v XP.
- Ghostbuster
- Vzorný návštěvník
U firefoxu to může způsobovat nějaký doplněk. Zvláště když to dělá občas.rados-75 píše:Myslím, že nějaké ovladače jsem doinstalovával. Problém z Firefoxem je občasný. Spíš mně zajímá problém s flashdiskama. Nevíte čím by to mohlo být?
Problikávání monitoru může způsobovat špatný/chybějící ovladač, vadný kabel nebo špatné nastavení frekvence

Jakým způsobem formátujete flash disky ve win7?
Co se týče těch flashdisků, tak jsem to zkoušel přes pravé tl. myši i přes správce disků. Bohužel oba způsoby nefungovaly.
Problém je v tom, že pokud připojím jakoukoliv flashku, která není naformátována v NTFS, ale je ve FAT32, hlásí mi, že disk není zformátován a je třeba ho zformátovat
viz. příloha. Dělá to i při připojení např. telefonu s kartou!!
Problém je v tom, že pokud připojím jakoukoliv flashku, která není naformátována v NTFS, ale je ve FAT32, hlásí mi, že disk není zformátován a je třeba ho zformátovat

- Přílohy
-
- Schránka 01.jpg (13.38 KiB) Zobrazeno 2720 x
Zdravím, chtěl bych upřesnit problém:
1. V poslední době se mi občas v pravém dolním rohu plochy (jako její součást) objevuje hláška o nepravosti licence win7. Problém je v tom, že op. systém mám koupený, tudíž pravý - zaktivovaný!!!
2. Nevím zda to s tím souvisí, ale padají mi občas i prohlížeče (Google Chrome i Firefox).
a za 3. Od jisté doby mi Win 7 "nebere" Flashdisky pokud jsou naformátovány na FAT32 (s NTFS není problém). Jde o jakoukoliv flashku co jsem vyzkoušel, dokonce i když připojím mobil s kartou. Prostě se na ně nedostanu a ani nejdou zformátovat. Ve Win XP funguje vše jak má.
1. V poslední době se mi občas v pravém dolním rohu plochy (jako její součást) objevuje hláška o nepravosti licence win7. Problém je v tom, že op. systém mám koupený, tudíž pravý - zaktivovaný!!!
2. Nevím zda to s tím souvisí, ale padají mi občas i prohlížeče (Google Chrome i Firefox).
a za 3. Od jisté doby mi Win 7 "nebere" Flashdisky pokud jsou naformátovány na FAT32 (s NTFS není problém). Jde o jakoukoliv flashku co jsem vyzkoušel, dokonce i když připojím mobil s kartou. Prostě se na ně nedostanu a ani nejdou zformátovat. Ve Win XP funguje vše jak má.
- Ghostbuster
- Vzorný návštěvník
Obrátil bych se přímo na technickou podporu Microsofturados-75 píše:Zdravím, chtěl bych upřesnit problém: