Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

přihlášení do XP Profesional

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
zlp9
Návštěvník
Návštěvník

přihlášení do XP Profesional

#1 Příspěvek od zlp9 »

při spuštění systému a následném zobrazení ikonky a příkazového řádku pro zadání hesla , se při vyplnění správného hesla , zobrazí hláška , že jsem zapoměl heslo . Vyplním jej tedy znovu a celé se vše opakuje ????..neví někdo , jak toto obejít a jak se mohu dostat do svého PC ?

filip544
3. Stupeň Varování

Re: přihlášení do XP Profesional

#2 Příspěvek od filip544 »

Pokud to dobře chápu včera jste tam byl (heslo šlo) a dneska už to nejde (Heslo nejde)
Zkontroluj následující-ZAPLÝ Num Lock (Pokud vaše heslo obsahuje čislice) a VYPLÝ Caps Lock (Při zadávání hesla zvětšuje písmena a heslo je tím neplatné).

Jen tak mimochodem,nechcete se náhodou dostat někomu do PC?

PS:Vy vyplnujete heslo do příkazového řádku Obrázek nebo do normálního přihlášení?

Obrázek

filip544
3. Stupeň Varování

#3 Příspěvek od filip544 »

Právě jsem se dozvěděl že jedu na 3 dny pryč.
Poprosil bych Adminy či rádce/kyně aby to za mě převzali.
Velmi se omlouvám.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

zlp9 píše:při spuštění systému a následném zobrazení ikonky a příkazového řádku pro zadání hesla , se při vyplnění správného hesla , zobrazí hláška , že jsem zapoměl heslo . Vyplním jej tedy znovu a celé se vše opakuje ????..neví někdo , jak toto obejít a jak se mohu dostat do svého PC ?
Asi takhle. Jak máme na dálku vědět, že PC, do něhož se chcete dostat je opravdu vaše? Na 100 honů tohle zavání nějakou levotou. V případě, že tomu tak není se vám sice omlouvám, ale neporadím. Jsme seriozní fórum.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

zlp9
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od zlp9 »

chápu , nicméně děkuji za odpovědi , je to můj soukromý domácí PC , teď píši ze služebního NTB
Caps Lock zaplý nemám , nejsem zase tak úplně počítačově negramotný
...do normálního okna...
Naposledy upravil(a) zlp9 dne 05 bře 2011 12:35, celkem upraveno 1 x.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

chápu , nicméně děkuji za odpovědi , je to můj soukromý domácí PC..
Máme, bohužel, nejednu zkušenost s tím, že si uživatel nechal poradit v této (nebo podobné) záležitosti. Zde, na tomto fóru jsme neporadili právě z výše uvedených důvodů. Inetrnet je bezvadná věc, ale při kontrole, zda uživatel žádá o pomoc oprávněně. či ne, selhává. Nic jiného k tomu nemohu říci. Bohužel.....
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

zlp9
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od zlp9 »

chápu , mohlo mě taky napadnout , že se to dá brát i takto...ale přesto ještě jednou děkuji za odpověď !

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Rudy »

zlp9 píše:chápu , mohlo mě taky napadnout , že se to dá brát i takto...ale přesto ještě jednou děkuji za odpověď !
Není zač!

Varování:

Odpovědět