Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Omylem jsem vymazal část Registrů :(

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Unkn0wn
Návštěvník
Návštěvník

Omylem jsem vymazal část Registrů :(

#1 Příspěvek od Unkn0wn »

Ahoj,

Dnes ráno jsem si omylem smazal něaké registry přes Regedit.
A po restartu se mi ve Windowsech nezobrazuje spodní lišta, a nefunguje mi internet. Pořád mi to vyhazuje hlášku " Asus Eee Acpi Service" Neodpovídá. Nevíte prosím jak Registry Navrátit? Zkoušel jsem i Obnovení Systému, ale nepomohlo to :(

motji
VIP
VIP

Re: Omylem jsem vymazal část Registrů :(

#2 Příspěvek od motji »

Zdravím :)
A zálohu registrů přes mazáním jste si samozřejmě neudělal,že?

Viděla jsem, že jste kdysi použil combofix, podívejte se, jestli máte na disku tento soubor
C:\WINDOWS\ERUNT

Ale pokud by jsme z něj registry obnovili, nevím, nakolik by byl systém stabilní, záleží, zda jste od té doby, co je záloha registrů udělána, instaloval další programy a podobně..
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Vrtule
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Vrtule »

Zdravím,

pokud nemáte zálohu, nevidím příliš mnoho naděje. Registry svým interním chováním připomínají spíše databázi než souborový systém. Mění se častěji. Krom toho je jejich formát poměnrně neznámý, a proto snad ani neexistují žádné rozumné nástroje na obnovu smazaných klíčů a hodnot (nebo žádné neznám).

Teď nevím, jak to vypadá ve Windows 7, ale na XPčkách existuje adresář C:\Windows\Repair, který obsahuje zálohu registrô tľsnľ po instalaci systému. Pokud by vám nevadilo, že systém by se vrátil do tohoto stavu (zapomene nainstalované programy, pťípadnľ nainstalované ovladače. Na disku však vše zôstane pťi starémä, tak je možné soubory system a software z tohoto adresáťe zkopírovat do c:\windows\system32\config, kde se nachází soubory registrô. Kopírování je nutné provádľt, když systém není aktivní, tedy napťíklad pťes Konzoli pro zotavení (Recovery Consoleä.

Poslední známá dobrá konfigurace (Last Known Good Stateä vám nepomôže, protože se jedná pouze o "zálohu" klíče HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet.

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od stell »

Vo win 7
Obnova registra:
Ak chcete obnoviť uloženú zálohu databázy Registry:
a:)Zapnite alebo reštartujte pc
b:)Vložte inštalačný disk do mechaniky
c:)Skontrolujte v BIOSu pc, či máte na prvom mieste nastavené spúšťanie pc z mechaniky
d:)Po výzve ľubovoľným klávesom potvrďte spustenie z inštalačného disku.
e:)Zvoľte nastavenie jazyka,času a rozloženie klávesnice.
f:)Vyberte príkazový riadok

Zadajte nasledujúce príkazy,po každom Stlačte ENTER:

cd \ windows\system32\ config\Regback

xcopy c:\ windows\system32\config\ Regback c:\windows\system32\config

Teraz môžete vybrať DVD a reštartujte počítač.Je potrebné pouziť príkazový riadok z inštalačného disku.Ak to budete robiť z príkazového riadku Windows,môžu byť niektoré súbory zamknuté a nebudú sa kopírovať správne.

Viac TU:
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Je zavirovaný? Šlape pomalu? Nefunguje program? Problém s instalací?
Využíjte služby vzdálené pomoci!
Obrázek
e-mail: stell(zavináč)forum.viry.cz
Thanks! Vďaka!

Obrázek

Odpovědět