-1.Problem.Jak znovu aktivovat funkce AUTORUN na Windows 7 Home Premium v 64 Bit verzi
-2.Jak prejmenovat obsah slozky adresare Externeho disku v polozce:Tento Pocitac
-Nevim co se stalo,ale udelala to asi aktualizace z microsoftu,ze mi vypnula funkci autorun na opticke mechanice a na virtualnich discich v programu Alcohol-120 %
Disk v opticke mechanice nebo ISO-Soubory do virtualnej mechaniky v programu ALCOHOL 120 %,se mi proste automaticky nenactou a nesputi se okno instalace.
Cely problem je,ze hra Battlefield Bad Company-2 mi pri nacteni dela problemy,pri manualnem otevirani obsahu dat a manualnem spusteni setup.exe se obsah dat z teto hry nacte az za 3 hodiny a 24 minut, coz pri autorunu to bylo nactene vse behem par vterin,dela to problemy a opticka mechanika nema zavady je nova,kdyz byl Autorun,tohle mi nedelalo.
Dalsi problem hra Diablo-2, ktera je zabalena v ISO Souboru,do virtualnej mechaniky se v pohode vlozi a nacte obsah dat,ale nespusti se na autorunove automaticke spusteni,nejde hra nainstalovat bez autorunu.Porad to zada vlozeni disku,ikdyz je iso soubor ve virtualce,pri funkci autorun jsem s tim problemy nemela
Moje aktivity:Start/Ovladaci panely/Hardvare a zvuk/zapnuti automatickeho prehravani-vsechno jsem zaskrtla a nahodila vychozi polohu, pak ulozila a bohuzel bezuspesna operace,disky iso soubory se nechteji automaticky spustit.
Hledam proto 2 moznost bud aktivace nejakeho externyho fix programku nebo problem bude asi v registrech,ale bez odborne pomoci se do toho bojim jit sama.
V posledni dobe jsem si vsimnula,ze prejmenovani slozky externeho disku ve slozce tento pocitac je nemyslitelne a neprijatelne,kdyz si prejmenuji slozku jak ja bych to chtela,tak bohuzel se to opat vraci na puvodni nazev slozky pod jmenem mistni disk a nemuzu to tam prejmenovat pod nazvem Extra-Hardisk.
Moje aktivity:Nouzovy rezim/Spustit-cmd.exe/vol B:Extra Hardisk a bohuzel system tu jednotku proste nemuze najit,zkousela jsem aj pismeno C:,dokonce ani to nenalezl a byla jsem pod uctem administrator.
PROSIM VSECHNY ZKUSENE LIDICKY O POMOC A RADU JAK VYRESIM TYHLE 2 PROBLEMY,PREDEM VAM DEKUJI.
Lilly