Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Připojení k wifi

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
benoit
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Připojení k wifi

#1 Příspěvek od benoit »

Dobrý den, řeším připojení staršího notebooku k wifi. V ČR se normálně připojuje a funguje., Nyní se chci připojit v jednom podnájmu v Německu.

Pro shrnutí: Wifina tam má signál slabší, nicméně dvěma mobilními telefony se podařilo připojit normálně a rychlost je víc než slušná. Notebook wifinu najde s násl. údaji: Název: WLAN 1, Síla signálu: žádný signál, Zabezpečení: WPA2-PSK, Radiové rozhraní 802.11g, SSID: WLAN 1. Když jsem v noťasu zadal úmyslně špatné heslo, tak to poznalo a chtělo správné. Když jsem zadal správné, tak to spojovalo a pak napsalo error.

Takže tam jsou 2 záhady: 1.)proč to píše žádný signál, když na wifi např v česku doma to signál normálně ukazovalo. Tady jsem chodil po pokojích i venku kolem baráku a pořád stejné - žádný signál. 2.) když jsem dal diagnostiku, tak to ihned přestalo diagnostikovat a napsalo, že "V síti windows se nelze připojit k síti WLAN 1. Bezdrátové ověřování se nepodařilo, protože vypršel časový limit."

Wifi v noťasu je Fujitsu Siemens Computers WLAN 802.11 b/g (SiS163u). Ovladač jsem dal na webu (připojeného mobilem na drahý datový tarif) vyhledat a napsalo, že je aktuální (verze 6.0.1039.1094).

Díky za nápady a postřehy :-)

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení k wifi

#2 Příspěvek od sudanec »

Dobry den,
kazdy prijimac je inak citlivy, inak vykonny vysielac, atp. Podla symptomov proste mate slaby signal - treba ist blizsie k zdroju.
Obrázek

benoit
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od benoit »

Taky mě nic jiného, než že je slabý signál nenapadlo. Ale je to divné. Až tam zase budu, vyzkouším.. Díky!

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pavuk29 »

ze ty na NTB vidis siet, neznamena, ze sa na nu pripojis. Mne moj NTB ukazoval siete hotela, ktory bol v priamej viditelnosti cca 350 m vzdusnou ciarou, sila signalu cca 50 percent. samozrejme, ze bolo nemozne sa pripojit, mok NTB tam asi "nedovysielal" :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od sudanec »

Niet zac, malo by to pomoct.
Obrázek

Odpovědět