Ve verzi zdarma nemá rezidentní štít, což mi nevadí. Mám to spíše jako pojistku (stejně jako Malwarebyte's) k antiviru a anti spyware, což je jeden rezident a další bych stejně nechtěl.
Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
Ja tak cinim, MBAM jsem treba pouzil za svuj zivot tak 3xmaxov píše:Takže, když si občas stáhnu AVP Tool a projedu s ním PC, není třeba používat MBAM ani EEK?
Pokud vím, tak MBAM se tady celkem chválilo
maxov píše:Co říkáte na tento soft? Používám již dlouhou dobu Malwarebyte's a teď jsem si ještě pořídil tento soft. Na první pohled vypadá dobře. Aktualizace jsou poměrně časté (za 3dny 3aktualizace). Mám jej ale jen ty 3 dny, tak nevím. Našel mi pravda 2x nesmysl, který jsem dal do karantény, ale zase při další aktualizaci mi napsal, že v karanténě jsou neprávem soubory, jestli je chci obnovit. Vzpomínám si v počátcích i Malwarebyte's měl těch falešných poplachů celkem dost. EEK umí ještě navíc hledání malware bez grafického rozhraní, mazání "nesmazatelných" souborů a pokročilé odstranění malware HiJack Free.
Ve verzi zdarma nemá rezidentní štít, což mi nevadí. Mám to spíše jako pojistku (stejně jako Malwarebyte's) k antiviru a anti spyware, což je jeden rezident a další bych stejně nechtěl.
K těm blbým stránkám. Jak je jako určíš? Odpověď je, že v podstatě nijak.maxov píše:OK
Používám MSE2 (vím, že jej tady moc nemáte rádi:)) a FW Visťácký. Snažím se nechodit na "blbé" stránky, a zatím problém nebyl, tak doufám, že to tak i zůstane. AVPTool už skenuje, tak uvidím. Trošku mě nepříjemně překvapila velikost 80MB instalačky. To AVPTool bude pravděpodobně třeba před každým skenem znovu stáhnout, že?