Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Avira
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Avira
Zdravim, mam maly problem a to ten ze Avira sa sama neaktualizuje.. presiel som asi vsetky nastavenia ale nikde som automaticke aktualizovanie nenasiel, musim ju vzdy aktualizovat rucne.. ma vobec vlastnost sa sama aktualizovat? dakujem

-
- Vzorný návštěvník
Re: Avira
Zdravím!
Toto se dá nastavit velmi snadno - myslím dokonce že jsem to tu už někde psal...
Otevřete Aviru -> klik vlevo na Administration -> klik na Scheduler -> nahoře klik na
-> do políčka Name of the job: napiště např.: Aktualizace , druhé může zůstat prázdné, pak klik na další -> nastavte Update job a klik na další -> vyberte Daily, jako čas nastavte 1:00 a zaškrtněte políčko Repeat job if time has expired, pak klik na další-> zde vyberte co chcete ( jedná se o to, zda bude zobrazeno okno aktualizace nebo ne ) a klikněte na dokončit
Toto mi pomohlo, a už Aviru ručně aktualizovat nemusím.
Toto se dá nastavit velmi snadno - myslím dokonce že jsem to tu už někde psal...
Otevřete Aviru -> klik vlevo na Administration -> klik na Scheduler -> nahoře klik na

Toto mi pomohlo, a už Aviru ručně aktualizovat nemusím.
- Guru
- Návštěvník
Pokud má Avira "velký update", tak jsou výše uvedené metody "nefunkční" => placené verze mají přednost a free verze se bude automaticky aktualizovat až v nejbližších dnech... Pomůže jedině ruční stažení AV databáze. 

-
- Vzorný návštěvník
Toto se mi zatím nestalo, a to aviru používám déle než rok... To že bude placená verze upřednostněna je celkem jasné, tohle je ale už záležitost výrobce, kdy bude aktualizace dostupná i pro free verzi.
-
- Vzorný návštěvník
Klikněte v mém podpisu na RSIT - tam je vše potřebné uvedeno
. Po vygenerování logu si založte vlastní topic v http://www.viry.cz/forum/viewforum.php?f=30 - tam se vás ujme nějaký rádce, zkontroluje log a případné breberky smaže
.

- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Občurávky na bezpečnostním fóru

však áno je free...Alidaris píše:To bola len otazka.. lebo so mmyslel ze je free :-O

je k stiahnutiu tu http://www.avira.com/en/free-download-a ... r-personal
rozdiel je v tom že free verzia nemá WEB kontrolu + nemá kontrolu E-Mailov