Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prezentace a Navod jak ovladat Windows-7 Manager

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Lilly [FR]

Prezentace a Navod jak ovladat Windows-7 Manager

#1 Příspěvek od Lilly [FR] »

Važeny přatele srdečne vas všechny zdravim a sdeluji vam s radosti zpravu,že se mi podařilo najit človeka co nam pomuže tady udelat malou reprezentaci textoveho a obrazkoveho navodu jak spravne použivat pro windows-7/32-64 Bit/:)program na optimalizaci WINDOWS 7-MANAGER,kde bohužel neexistuje Ćeština.

Diku tomuhle človekovi budeme schopni ovladat tento užasny program a pomuže nam nektere veci přeložit z anglickeho jazyka do českeho jazyka a tim padem se nestane,že by nekdo neco zvoral v systemu-7,čemuž by bylo pro neho nepřijemne a nepřijatelne,aby mu při přistim restartu nenabehl operačny system 7

Je hodne uživatelu co neodborným zasahem se snaži optimalizovat timto programem svoji 7,ale diky tomu,že nerozumí nekteřym věcem kuli jazyku se u mnozich stava,to co by se nemělo stat-HAVARIE SYSTEMU A NOVA REINSTALACE

Mnoho uživatelu prechazi z XP na 7 a proto si dovoluji vam oznamit,že s radosti budeme všichni očekavat tuhle prezentaci,kterou veřim,že jiste oceni a uvitaji

Prosim jenom o strpeni nevim kdy to bude,ja s nim komunikovala na SS a jelikož je vytiženy a najde si na to čas musime počkat a doufat,že se brzy do toho pusti.Nic mi nesliboval.Tohle je nejlepši server,kde jsou vubec schopni lidi vyřešit problemy nebo podat pomocnou ruku. :worship: :worship: :worship:

Jestli ma nekdo zajem se přidat do teto reprezentace a pomoct nam s překladem ocenim to a budu za tohle vdečna

http://www.dobreprogramy.cz/windows-7-manager
Naposledy upravil(a) Lilly [FR] dne 10 pro 2010 08:24, celkem upraveno 1 x.

riffman
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: Reprezentace a Navod Windows-7 Manager

#2 Příspěvek od riffman »

zdravim

jestli tomu dobre rozumim - budete prezentovat reprezentaci nebo reprezentovat prezentaci?

v tomto bode bych rad mel jasno

dekuji
Give us a chance to live
Give us a chance to die
Give us a chance to be free
Without fire from the sky
Give us a chance to love
Give us a chance to hate
Give us a chance, before you kill us all

Lilly [FR]

Re: Prezentace a Navod jak ovladat Windows-7 Manager

#3 Příspěvek od Lilly [FR] »

Obrazkova prezentace tohoto programu,je potřeba nato udelat screeny a dat je sem a ke každymu sreen-obrazku textovy navod co to obsahuje,funkce a jak se to ovlada a k čemu to slouži atd

Na tohle je,ale expert james008 bez neho to sotva tady zmakneme a určite aj nejaky sehrany team co se tež bude natom podilet,screny,text a popis,překlad do českyho jazyka atd.

Čestina na tohle proste neexistuje a na 7 nesmi nebo se nedoporučuje Tune UP-Utilities 2010/Windows Module installer přestal pracovat a další řada chyb,ktere microsoft objevil na moje 7 po aktivitach TuneUP/

:wub: :)

Igorg
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Igorg »

Ach ta čeština... no budiž... ten topic jsem si četl dvakrát po sobě, než jsem pochopil , co že se to chystá....
Nevím nevím , jestli je takový "komix" šťastný nápad...
"Peníze vládnou světem !"
„Kdo vládne penězům ?“
... kdo zná odpověď, ví, kdo vládne světu.

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#5 Příspěvek od Čarls »

Podle mne ano vem si kolik starších lidí neumí anglicky a jen proto takovéto programy zavrhuje
Já 7 nemám takže bohužel nemohu pomoc :(
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA

Lilly [FR]

#6 Příspěvek od Lilly [FR] »

Igorg píše:Ach ta čeština... no budiž... ten topic jsem si četl dvakrát po sobě, než jsem pochopil , co že se to chystá....
Nevím nevím , jestli je takový "komix" šťastný nápad...
-Zdravim te IGORG,promin nezlob se na me,ale vase cestina je pro me moc tezky jazyk nez jsem se ji naucila,jsem rada,ze ji vubec ovladam aspon pasivne,nejsem ceska holka,jsem cizinka,ale momentalne ted jsem dlouhodobe v ceske republice,kde studuji na soukromni skole a tento forum jsem si velice oblibila takze dorozumivam se aspon takovimhle zpusobem.
Čarls píše:Podle mne ano vem si kolik starších lidí neumí anglicky a jen proto takovéto programy zavrhuje
Já 7 nemám takže bohužel nemohu pomoc :(

Tady je muj radce ,ktereho jsem si velice oblibila,zdravim te Čarlsnevadi to je v pohode najde se nekdo kdo nam s timhle pomuze,pockame na jamese008,az bude mit cas a na SS se mi ozval dalsi sympaticky uzivatel co se tez k nam pripoji a pomuze nam.Moje velike přani e naučit se ovladat na 7 tento Windows 7-Manager,ja to nechci jenom pro sebe,ale oceni to urcite aj ostatni a,uz maji 7

Vubec nikde nato neexistuje cesky jazyk coz je velika skoda a ja nechci zasahovat do neceho cemu nerozumim tak cekam protoze jsem velice rada,ze mi ted 7 funguje bez problemu a ocenuji to aj diky vam

Psala jsem pochvalu za tebe admince tohoto fora iwigirl,ale vubec se mi neozvala nevadi :) preji vam vsem hezky vecer na foru a hlavne nase pc masinky,aby vsem sli bez chyb

Igorg
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Igorg »

O.K. respekt,
prosím nezlobte se... omlouvám se , unáhlil jsem se ve svých soudech , mohlo mě už z nicku napadnout, že jste cizinka. Chraň Bůh, abych kohokoliv brzdil v jakékoliv iniciativě.

P.S. Když to vezmu z druhé strany, píšete líp než kdejaký adolescent :D

I.
"Peníze vládnou světem !"
„Kdo vládne penězům ?“
... kdo zná odpověď, ví, kdo vládne světu.

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#8 Příspěvek od Čarls »

L-ALIZEE pokud správně uvažuji tak angličtinu zřejmě ovládáš jako profík ,
což by i vysvětlilo že k návodu potřebuješ Čecha a sním pro tento program dáte dohromady český návod je to tak ?
Takže Pánové kdo máte Windows 7 hlaste se
Myslím si pokud jim dáš aspoň hrubý překlad byť lámanou češtinou dáme to dohromady aby to bylo bez chyb
Myslím že forma po SZ by byla asi rozumná a pak zde postupně uveřejňovat :
Obrázek a výklad k jednotlivé položce programu

Pokud toto nastane prosil bych pak dále zde již nespamovat
Připomínky jen po sz a prosil bych po sz chovejte se slušně :)
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA

Lilly [FR]

#9 Příspěvek od Lilly [FR] »

Čarls píše:L-ALIZEE pokud správně uvažuji tak angličtinu zřejmě ovládáš jako profík ,
což by i vysvětlilo že k návodu potřebuješ Čecha a sním pro tento program dáte dohromady český návod je to tak ?
Takže Pánové kdo máte Windows 7 hlaste se
Myslím si pokud jim dáš aspoň hrubý překlad byť lámanou češtinou dáme to dohromady aby to bylo bez chyb
Myslím že forma po SZ by byla asi rozumná a pak zde postupně uveřejňovat :
Obrázek a výklad k jednotlivé položce programu

Pokud toto nastane prosil bych pak dále zde již nespamovat
Připomínky jen po sz a prosil bych po sz chovejte se slušně :)
Mily čarls cesky a anglicky jazyk umim jenom pasivne ne aktivne,ale vzdycky se mezi lidi dorozumim,jelikoz tento forum je cesky a ne francouzsky snazim se komunikovat tady ceskym jazykem,vis aj se mi velice libi a chce to jeste u me cas

A to ci si ted navrhoval s tim bych teda souhlasila ocenim jakoukoli pomoc a budu jak řikam velice rada,kdyz dame vsichni spolem dohromady tento projekt v textovem a obrazkovem navodu W7-Managera.Delam to rada pro sebe,ale hlavne pro ostatni uzvatele tohoto fora co,uz vetsina prechazi z xp na 7,takto bych chtela tez pomoci aj ostatnim

:closed: Dočasne ....

Odpovědět