Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

AVAST 5 blokuje připojení k internetu

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
ballanc
Návštěvník
Návštěvník

AVAST 5 blokuje připojení k internetu

#1 Příspěvek od ballanc »

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jestli se někdo nesetkal s podobným problémem.
Funguji s Avastem už několik let a nyní se mi stalo, že po nějaké aktualizaci mi přestalo fungovat připojení k internetu a thunderbird se také nedokázal připojit k serveru a stahovat emaily. Pokud vypnu v Avastu webový a mailový štít funguje vše zase normálně. Problém se objevil aniž bych měnil nějaké nastavení a i když jsem to potom zkoušel nic nepomohlo.

Díky za odpověď

vyosek
VIP
VIP

Re: AVAST 5 blokuje připojení k internetu

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Pokud se jedna o stejny PC jako zde http://viry.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=106179 tak pokracujte v tematu kde mate ode me jiz radu. neni vhodne a zadouci zakladat na stejny PC dva topicy, jelikoz se muzou rady radcu lisit a budou si umavaz veci a muze dochazet ke kolizi...

:arrow: Co jsem se tak dival, tak to vypada ze Avast je poskozen, zkuste jeho odinstalaci (odinstalator mate zde http://www.avast.com/cze/avast-uninstall-utility.html ) a pak znovu nainstalovat...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

ballanc
Návštěvník
Návštěvník

Re: AVAST 5 blokuje připojení k internetu

#3 Příspěvek od ballanc »

děkuji a omlouvám se za nevhodné řazení... (jedná se o stejný počítač)

//locked by sudanec

Zamčeno