Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
PRO VYOSKA !!! Vir - po kliknuti na link
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
PRO VYOSKA !!! Vir - po kliknuti na link
Je mi líto že zakládám UŽ 3 !! topic... 1 byl smazán a k 2 se mi nikdo nedokářal vyjádřit... jmožná si pamatujete (smazany topic) no ... mám 2 plochy pri startu se pustí bud levá (tam kde pracuju , je lista apd) nebo pravá kde nic nemohu dělat jen si mávat s myší po obrazovce... myš může zajet do prava i do leva.... poslal sem vam log z rsit.... potom neco s rkill.... apd už nevím... tak tedy pomůžete? jinak dobrý večer
přikládám foto z plochy..

- Přílohy
-
- viryczmojeplocha.JPG
- moje plocha ^^
- (279.29 KiB) Staženo 36 x
Re: PRO VYOSKA !!! Vir - po kliknuti na link
Zdravim,
Vas problem resi kolegyne, mela by tu brzy byt - jsme tu ve svem volnem case...Neni vhodne, ci spise je to na skodu, kdyz problem resi dva radci a jeste ve vice topicich...Zde lock a pokracujem zde http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php? ... 63&start=0 at se to nemicha...
Vas problem resi kolegyne, mela by tu brzy byt - jsme tu ve svem volnem case...Neni vhodne, ci spise je to na skodu, kdyz problem resi dva radci a jeste ve vice topicich...Zde lock a pokracujem zde http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php? ... 63&start=0 at se to nemicha...