Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Dotaz na spuštění hry.

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
seben
Návštěvník
Návštěvník

Dotaz na spuštění hry.

#1 Příspěvek od seben »

Dobrý den.
Mám dotaz.Již s předstihem jsem koupil dětem na vánoce hru F1 2010,a taky že si ji hned vyzkouším.Po nainstalování se ovšem vůbec nerozjela.A tak jsem zkusil odinstal. a znova nainstal. chci spustit hru a nic.Roztočí se kolečko jako že by snad to chtělo najet,pak se zobrazí cd jako že snad hledá nebo načítá a nic.Ani nic nepíše nějakou chybu nebo tak něco.Pc bylo kupované letos jako herní s windows 7,32 bit.
To je snad zatím vše.Díky moc za rady... :(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz na spuštění hry.

#2 Příspěvek od Rudy »

Pokud jste nepřehlédl, jste na bezpečnostním fóru, které se zabývá IT bezpečností, ale nezabývá problematikou her. K tomu jsou lepší specializovaná herní fóra, kde rádci mají své zkušenosti.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět