Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Hiren's boot cd

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
maadr
Návštěvník
Návštěvník

Hiren's boot cd

#1 Příspěvek od maadr »

Dobrý den, stáhnul jsem si Hirens.BootCD.11.1.zip a vypálil jsem jej v Neru jako bootovací dvd a mám problém s tím, že se mi po startu pc a po načtení dvd zobrazi příkazový řádek v dosu A:\... a nevím jak dál, protože na jiném pc se po načtení dvd spustí správně tabulka, kde si vyberu který soft chci z Hirenu použít.
Tak nevím, jestli jsem to správně vypálil nebo je chyba v nastavení nečeho v mém pc nebo co.. Zkoušel jsem i ten zip přejmenovat na iso, ale výsledek stejný.

Jak můžu dosáhnout toho, aby se mi teda vůbec zobrazila ta tabulka pro výběr softu??

Díky předem za rady

Tom

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Hiren's boot cd

#2 Příspěvek od MiliNess »

Nejdříve byste měl ten soubor Hirens.BootCD.11.1.zip rozbalit, v něm pak bude soubor .ISO. který vypálíte
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

Re: Hiren's boot cd

#3 Příspěvek od cernohous13 »

MiliNess píše:Nejdříve byste měl ten soubor Hirens.BootCD.11.1.zip rozbalit, v něm pak bude soubor .ISO. který vypálíte
dovolím si upřesnit - v Nero na záložce "Kopírování a zálohování" zadej "Vypálit obraz na disk" a vyber požadovaný soubor *.iso
přes "Vytvořit bootovací disk" je to chybně :(
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

Odpovědět