Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

problém s wi-fi připojením

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Prestige
Návštěvník
Návštěvník

problém s wi-fi připojením

#1 Příspěvek od Prestige »

Dobrý den všem;) chci se zeptat, sestavil jsem nový pc (né pro moje účely, tudíž na něm jsem jen když jsem u přítelkyně), nainstaloval jsem všechny ovladače atd, ale přesto se našly problémy.. tím prvním bylo to, že nejela původní wi-fi v nové základní desce, tak sem ji nechal v tom starém pc který dali o patro níž, internet ve starém pc jede naprosto bez problémů přes wi-fi, počítač je umístěň přesně na místo routeru, akorát o patro níž, tak se koupila nová wi-fi do toho nového počítače podotýkám že po tu dobu co nebyla wi-fi se internet natáhl kabelem do místnosti která je od routeru přes chodbu, tudíž cca 10 m a přes kabel jel naprosto v pohodě, no..po zapojení nové wi-fi internet funguje, ale vypadává, píše to že je to připojené, ale přitom to nejede, a pak se to naráz rozjede..hodně často to dělá, stahovat se pomalu nedá.. OS byl i je Win 7..

druhý problém je ten, že sem vybral klávesnici drátovou a myš bezdrátovou, jenomže taťka od přítelkyně se nakonec rozhodl, že veme i klávesnici bezdrátovou(rozdíl pár korun, tak proč ne..já věřím drátu, tudíž bych to nebral..) no, jenomže po připojení,klávesnice nestíhá, vynechává, myš třeba nereaguje a když něco zmáčknu na klávesnici tak se my rozjede, myš se seká, no nedá se s tím někdy domluvit, jde o tuhle sadu http://www.svethardware.cz/art_doc-F883 ... 8413C.html jo ještě..když to přestane fungovat musím myš/klávesnici otočit a mačkat connect..když to děláte 5x za minutu tak to někdy leze na nervy...

momentálně připojeno, síla signálu 2 čárečky z pěti..ha..naskočil žlutý vykřičník;).. přes kabel internet šlapal jak nikdy;) heh, žlutý vykřičník zmizel..takže asi tak

děkuji předem za odpovědi:)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s wi-fi připojením

#2 Příspěvek od Rudy »

1. Problém bude patrně v síle signálu. Budete muset bud použít jinou anténu, nebo přemístit WiFi router na jiné místo. Signálu na gighertzových pásmech uvnitř budov klesá značně intenzita s každou překážkou.
2. Nepíšete, zda kláveska a myš má radiový, nebo infračervený přenos. S radiovým by neměl být problém, vzdálenost je krátká. U inrfačerveného nesmí být mezi čidly žádná překážka.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Prestige
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Prestige »

1. problém s minulou kartou nebyl, tudíž síla signálu může být špatná u nové wi-fi karty? jááj..no to by se snad dalo nějak pořešit..
2. rádiový, je to napsané v tom odkazu co jsem tady dal, ale jo jasný, to není vaše povinnost to pročítat, omlouvám se:)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

1. Rešení by mohlo být v jiné anténě.
2. Doporučil bych reklamovat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět