Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Win WP nechteji nabehnout..??!!
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Win WP nechteji nabehnout..??!!
Ahoj, jelikoz me zlobili Win Wp., tak jsem chtel udelat scan disk, restartoval jsem PC, nabehl scan disk,faze jedno probehla OK. Pak nabehla faze 2, vypl se monitor a cerno. Restartoval jsem PC, ale za boha mi nechteji nabehnout win.
PC startuje, nabehna cast kdy hleda jestli neni nejake CD k BOOTu a pak mi nabehne otazka ohledne nouzoveho rezimu, ale neni mozne se jakkoliv pohybovat, klavesnice nereaguje, nesviti nic. Rekl jsem si, ze zkusim obnovu systemu z WIN cd, ale taky nic, neni mozne potvrdit klavesou BOOT. Mohu Vas poprosit co ted? Jsem fakt v koncich na HDD mam spoustu fotek a veci. Nebylo by lepsi koupit jiny hdd, na nej dat win a pak veci postuone pretahnout?
Diky moc
PC startuje, nabehna cast kdy hleda jestli neni nejake CD k BOOTu a pak mi nabehne otazka ohledne nouzoveho rezimu, ale neni mozne se jakkoliv pohybovat, klavesnice nereaguje, nesviti nic. Rekl jsem si, ze zkusim obnovu systemu z WIN cd, ale taky nic, neni mozne potvrdit klavesou BOOT. Mohu Vas poprosit co ted? Jsem fakt v koncich na HDD mam spoustu fotek a veci. Nebylo by lepsi koupit jiny hdd, na nej dat win a pak veci postuone pretahnout?
Diky moc
Re: Win WP nechteji nabehnout..??!!
Pokud jsou na disku pro tebe důležitá data, tak bych HDD připojil k jinému PC a pokusil se je najít / (vyextrahovat - GetDataBack, Recuva...) a zazálohovat. Pak bych začal laborovat s HDD. Koupě nového HDD může být zbytečná investice i když větší storage se vždycky zaplní...
V nekomerční zóně prosím TYKAT...
a je mozne nejak vyresit tuto situaci??
kdyz mi bootuje linux, je mozne z nej nejak udelat zachranu?? Diky
Pokud Linux vidí partišnu s daty, tak to se souborovým správcem nebude problém.
Ano vse tam vidim.. Mam ted akorat pustene xubuntu a delam zalohu dat. Mohl bys mi prosim poradit jak na to?? DIKY MOC
tak sem pomoci GPARTED vse smazal, ale neni mozne nainstalovat win. Kdyz nabiha PC tak mi napise "Libovolnou klavesou spustite system z disku CD" tak mi nejde klavesnice, mys, proste nic.. Tak sem se tesil ze formatem vse vyresim a ono nic.. 

O Linuxu vím akorát, že existuje...
Zazálohovat si můžeš podle objemu na DVD, flash disk, jiný HDD, po síti.
Zkus ho ještě pomocí Gparted nejdříve naformátovat NTFS (live distro), klávesnici zkusit přes redukci do PS2.
Zazálohovat si můžeš podle objemu na DVD, flash disk, jiný HDD, po síti.
Zkus ho ještě pomocí Gparted nejdříve naformátovat NTFS (live distro), klávesnici zkusit přes redukci do PS2.
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj nemáš náhohou USB klávesnici? zkus připojit PS2jakub.cr píše:tak sem pomoci GPARTED vse smazal, ale neni mozne nainstalovat win. Kdyz nabiha PC tak mi napise "Libovolnou klavesou spustite system z disku CD" tak mi nejde klavesnice, mys, proste nic.. Tak sem se tesil ze formatem vse vyresim a ono nic..
Pak v BIOSU najdi "Integrated peripherals" a nastav USB na Enabled
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
diky nasel jsem to jeste pred poslednim postem. Bylo to v biosu.. 

- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš zač - good luck 

Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <