Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Připojení video kamery přes IEEE 1394 ve Win7.
Moderátor: Moderátoři
Připojení video kamery přes IEEE 1394 ve Win7.
Dobrý den. Mám notebook Dell Studio 1558 s vestavěným slotem Firewire IEEE 1394. Chtěl jsem si přetáhnout video z kazety na digitální kameře SONY, ale slot IEEE 1394 vůbec nereagoval. Když jsem chtěl video z kazety importovat přes Pinnacle 14, v kolonce Import jsem vůbec neměl načtenou digitální kameru. To samé jsem opakoval v Windows MovieMakeru, ale neddocílil jsem žádného úspěchu. Prosím, co mám dělat?
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Připojení video kamery přes IEEE 1394 ve Win7.
Zdravim,
skuste sa pozriet v Biose, ci nahodou nemate firewire deaktivovany. Povedzme si totiz pravdu, firewire je asi najvacsia fyzicka zranitelnost pocitaca.. preto by som sa vobec necudoval, ak by bol defaultne vypnuty
skuste sa pozriet v Biose, ci nahodou nemate firewire deaktivovany. Povedzme si totiz pravdu, firewire je asi najvacsia fyzicka zranitelnost pocitaca.. preto by som sa vobec necudoval, ak by bol defaultne vypnuty

No to je pro mne moc složité, protože nevím, jak se dostat do Biosu a tam provést nějaký zásah.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Zrejme to v biose nebude, ale za pohlad to stoji - restartujte PC, stlacte F2 a prejdite si to, ci tam nieco s firewire nebude (nahodou).
Ked sa pozriete do Device Manager-u (Spravce zarizeni), co tam mate pri IEEE 1394 bus host controllers? Nie je tam nejaky vykricnik alebo tak?
Fungovalo vam niekedy nieco v tom firewire?
Mate predinstalovany system, alebo ste tam davali iny?
Ked sa pozriete do Device Manager-u (Spravce zarizeni), co tam mate pri IEEE 1394 bus host controllers? Nie je tam nejaky vykricnik alebo tak?
Fungovalo vam niekedy nieco v tom firewire?
Mate predinstalovany system, alebo ste tam davali iny?