Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Autochk
Moderátor: Moderátoři
Autochk
Dobry den, potreboval by som pomoc s problemom. Vcera mi nabehla modra obrazovka a vypisalo fltmgr.sys. A odvtedy sa mi pri starte pc spusta kontrola disku C ale nemoze sa uskutocnit pretoze Autochk nejde spustit koli chybe nejakeho nedavno nainstalovaneho driveru. Lenze nemam sajnu co je to za driver a bod obnovy som zatial nerobil takze obnovit system neviem. A tiez neviem ako spustit nudzovy rezim...cez F8 sa mi vzdy spusti iba Boot menu takze sa tam neviem ani dostat. mam Windows 7. poradte
- computerman
- Návštěvník
Re: Autochk
fltmgr.sys je Microsoft Filesystem Filter Manager. Viděl bych to na problém disku. Možná pomůže Hiren a některý jeho test disku. V opačném případě to vidím na formát disku s následnou kontrolou disku.
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, v nabídce Boot menu vyber systémový disk a po Enter okamžitě vytrvale klikat F8 měla by naskočit obrazovka s možnostmi výběru - dej poslední známá funkční konfigurace (nebo nějak podobně)philipe píše:...A tiez neviem ako spustit nudzovy rezim...cez F8 sa mi vzdy spusti iba Boot menu takze sa tam neviem ani dostat. mam Windows 7. poradte
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
Pardon kolegové, dovolím si také přispět trochou do mlýna.
Ve fltmgr.sys je implementován správce filtrů souborového systému. Pomocí tohoto ovladače se začleňují do systému různé filtry souborového systému, jak např. filtry antivirových a antispywarových programů.
Je možné, že poškození souborového systému je sekundární závada, která vznikla přerušením zápisu na disk v důsledku BSOD.
Co způsobilo BSOD se možná dozvím z výpisů paměti z doby havárie (složka Windows\Minidump), eventuelně bychom mohli pokračovat ověřováním ovladačů.
(vím, už jsem s těmi minidumpy trapnej
)
Jinak bod obnovy (defaultně je to spuštěno) se při dostatku místa na disku vytváří tuším každých 24h automaticky.
Pokud máte k dispozici instalační DVD, je na něm nástroj pro opravu spouštění, kde můžete v nabídce vybrat nástroj "obnovení systému". Ten vám obnoví systém z některého bodu obnovy, aniž by nainstalované W7 musely běžet.
Pokud nemáte instalační DVD, stačí Recovery Disk http://cybernetnews.com/windows-7-recovery-disc/
Ve fltmgr.sys je implementován správce filtrů souborového systému. Pomocí tohoto ovladače se začleňují do systému různé filtry souborového systému, jak např. filtry antivirových a antispywarových programů.
Je možné, že poškození souborového systému je sekundární závada, která vznikla přerušením zápisu na disk v důsledku BSOD.
Co způsobilo BSOD se možná dozvím z výpisů paměti z doby havárie (složka Windows\Minidump), eventuelně bychom mohli pokračovat ověřováním ovladačů.
(vím, už jsem s těmi minidumpy trapnej

Jinak bod obnovy (defaultně je to spuštěno) se při dostatku místa na disku vytváří tuším každých 24h automaticky.
Pokud máte k dispozici instalační DVD, je na něm nástroj pro opravu spouštění, kde můžete v nabídce vybrat nástroj "obnovení systému". Ten vám obnoví systém z některého bodu obnovy, aniž by nainstalované W7 musely běžet.
Pokud nemáte instalační DVD, stačí Recovery Disk http://cybernetnews.com/windows-7-recovery-disc/
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Dakujem za odpovede...Trochu nepresne som to napisal, nebola to chyba driveru ale softweru. Po dlhsom patrani som odinstaloval Outpost firewall 7 a po restarte mi spravilo kontrolu bez problemov a nenaslo ziadne chyby, takze je to ok. Teraz mam Comodo a bez problemov. Ten nudzovy rezim mi nejde aj tak, viem ze po kontrole myslim Combofix ked dam spravit tu recovery console tak sa tam viem dostat. Ale neviem preco to nemam po instalacii systemu. A dakujem aj za ten nastroj.
No a právě ten Outpost firewall 7 si nainstaloval svůj ovladač, který zřejmě dělal nepořádek.
Ovladač nemusí být nutně pouze ovladač nějakého zařízení. Např. část rootkitů je taky implementována jako ovladač (ovladače)
Ovladač nemusí být nutně pouze ovladač nějakého zařízení. Např. část rootkitů je taky implementována jako ovladač (ovladače)
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde