Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Pomalé načítání stránek

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
kolaroj
Návštěvník
Návštěvník

Pomalé načítání stránek

#1 Příspěvek od kolaroj »

Dobrý den, mohli by jste mi poradit? Strašně dlouho se mi načítají stránky, ale internet do PC teče, jelikož se mi třeba v pořádku načte Skype. Kamarád tu k vůli bezpečnosti zkoušel trialový program Auto Hide Ip, ale hned vzápětí ho odinstaloval. Počítač jsem projela pomocí programů MalwareByte a ESET, ale žádné viry to nenašlo. Myslíte, že to mohl způsobit ten program? Je to na přeinstalaci operačního systému? Ostatním tady internet funguje dobře, jsou tu z routeru píchlí na Wifi a pohoda. Tedy ještě jedna maličkost.., nemohu se odsud dostat na svůj router a to jsem připojená za pomocí kabelu.
Naposledy upravil(a) kolaroj dne 25 črc 2010 19:58, celkem upraveno 1 x.

vyosek
VIP
VIP

Re: Pomalé načítání stránek

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim a pekny vecer preji :)

:arrow: Jiz cca rok nepouzivame HJT ale RSIT, takze poprosim o log z nej - viz muj podpis

:arrow: Nedavejte log do

Kód: Vybrat vše

blbe se to cte a boli z toho oci
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

kolaroj
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od kolaroj »

Už je to v pořádku, napadlo mě obnovit systém, před instalací toho programu a hle, vše šlape jako hodinky. :closed:

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

OK, jak chcete...mohl jsem Vam log zkontrolovat jestli tam neco neni, ale to je na Vas...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět