Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nelze vytvořit nový účet

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
SGC
Návštěvník
Návštěvník

Nelze vytvořit nový účet

#1 Příspěvek od SGC »

Protože mi začal blbnout WLM a v jiných účtech šel, tak jsem si chtěl vytvořit nový účet, ale windows mi furt hlásí, že se do systému nelze přihlásit, protože nelze načíst profil uživatele. Ještě dnes jsem tady na fóru dával logy ze scannerů a počítač byl nezavirován. V čem může být chyba? Jinak mám windows 7 home premium...

motji
VIP
VIP

Re: Nelze vytvořit nový účet

#2 Příspěvek od motji »

Dobrý večer :)
Ted jsem Vás nepochopila :oops: - Vy jste vytvořil nový uživatelský profil a od té doby se nemůžete dostat do počítače?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

SGC
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od SGC »

Dobrý večer :)
asi jsem se špatně vyjádřil. :D Nemůžu se jen dostat do toho nového. Už existující účty jsou v pohodě, do nich se dostanu. Takže vytvořit nový účet můžu, ale už se do něj nedostanu a to je ten problém.

motji
VIP
VIP

#4 Příspěvek od motji »

Poprosím kolegu, at na to koukne :)
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

SGC
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od SGC »

Díky. Byl bych za to moooc vděčný. :James008:

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#6 Příspěvek od MiliNess »

Zkuste tento Fix od MS:
http://download.microsoft.com/download/ ... t50446.msi

Kdyby ne, podívejte se do prohlížeče událostí, co je tam v té souvislosti uvedeno za chybu
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

SGC
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od SGC »

Tak ten Fix bohužel nepomohl. Tady jsou chyby, které jsem našel v Prohlížeči událostí:

*Relaci Circular Kernel Context Logger se nepodařilo spustit, protože došlo k následující chybě: 0xC0000035.

*Generování kontextu aktivace pro C:\Users\Karliček\Documents\My Completed Downloads\Downloads\Windows Live Messenger\SKEL\3384-6.manifest se nezdařilo. Závislé sestavení UCCAPI,processorArchitecture="x86",type="win32",version="2.0.0.0" nelze najít. Podrobnější diagnostické údaje získáte pomocí programu sxstrace.exe.

*Systém Windows vás nemůže přihlásit, protože nelze načíst váš profil. Zkontrolujte, zda jste připojeni k síti a zda síť pracuje správně.

*Systém Windows nemůže nalézt místní profil. Budete přihlášeni pomocí dočasného profilu. Změny profilu budou při vašem odhlášení ztraceny.

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#8 Příspěvek od Čarls »

Co máte za antivir ? Zkuste toto Odpojte se od internetu Vypněte antivir a zkuste se přihlásit na nový učet případně při vypnutém antiviru vytvořit jiný a přihlásit se
Tot sem našel na jednom zahraničním foru a problémový antivir byl Avast Bližšší info bohužel není zda to zabralo či nikoli
Takže se jedná jen o pokus :shock:
Další s číslem chyby je zde jedná se ale o jiný problém :!: http://www.sevenforums.com/general-disc ... rrors.html
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA

SGC
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od SGC »

Tak vypnul jsem internet a taky avast, ale ani to nepomohlo. Díval jsem se na registry a v novém účtu je asi špatně ProfileImagePath, možná to je ten problém:

Obrázek

Mám pocit, že právě na fóru sevenforums.com, se řešil problém s příhlášením do účtu, ale už do existujicího...

Vrtule
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Vrtule »

Zdravím,

má ten nový uživatel svoji složku v adresáři C:\Users? Možná by bylo zajímavé se tam zkusit podívat. Ale nevím, zda půjde poznat, jeslti je tam něco v nepořádku.

Možná bude třeba měnit nastavení oprávnění u té složky.
ProfileImagePath
Pokud ji dokážete opravit, tak to zkuste.

EDIT: Pokud měl obrázek ukazovat tu špatnou ProfileImagePath, tak možná je toto v pořádku. Windows obsahují profil s názvem NetworkService. Jedná se o speciální účet, pod kterým běží některé služby.

SGC
Návštěvník
Návštěvník

#11 Příspěvek od SGC »

Ano, ten obrázek týkal toho nového účtu. Je zajímavé, že vždy když vytvořím nový uživatelský profil, tak ImageProfilePath je pokaždé jiný. Jinak se mi ten nový profil neukazuje ve složce C:\Users. Ono i ty co mi fungují se v té složce ukázali až po tom, co jsem se do těch účtů přihlásil.

ImageProfilePath je u nového účtu v C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService
Fungující účty jsou v C:\Users

Obrázek

Obrázek

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#12 Příspěvek od MiliNess »

Jak máte nastavenu defaultní cestu pro ukládání profilů?
(HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList\ProfilesDirectory)
Měl by tam být řetězec %SystemDrive%\Users
Při prvním přihlašování do účtu, systém při hledání místa pro uložení profilu vychází z této hodnoty.
Po úpravě této hodnoty na C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService a vytvoření nového účtu u něho byla ProfileImagePath C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService\test2.
Do účtu jsem se normálně přihlásil, pokud ale bude ještě problém s právy v cestě C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService, jistě přihlášení selže.

SGC
Návštěvník
Návštěvník

#13 Příspěvek od SGC »

Defaultní cestu mám %SystemDrive%\Users.
Vytvořil jsem si další administrátorský účet a dva standartní účty, ale v registrech se mi ukázal pouze jeden nový profil a to v C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService. Samozřejmě do žádného z nich se nemůžu přihlásit. Ani do Guest účtu se nemůžu přihlásit. Takže, protože mám tento počítač nedávno koupený, tak asi použiju recovery dvd, bude to rychlejší, než hledat chybu ve windowsu a stejně mi asi nic jiného nezbyde. Protože jsem ale nikdy OS neinstaloval, tak by mne zajímalo:

1.Je někde nějaký návod, jak použít Recovery DVD?
2. Mám kliknout na odinstalovat a nebo na přeinstalovat system Windows?

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#14 Příspěvek od MiliNess »

Hoďte sem ještě export klíče HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList

SGC
Návštěvník
Návštěvník

#15 Příspěvek od SGC »

OK. Tady to je:

Obrázek

Odpovědět