Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Samsung monitor

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
casualties
5. stupeň - BAN

Samsung monitor

#1 Příspěvek od casualties »

Bol som dnes na počítači, mal som zapnutý google earth a zrazu mi zhasol monitor, napísal žiadny signál a následne čierna obrazovka a aj hudba sa vypla, tak som reštartoval pc...potom pri zapnutí pc boli také modré čiary po obrazovke...vypol som comp a keď som ho znovu zapol, tak ešte na obrazovke bolo vidieť zapínanie pc, ale už pri VITAJTE zhasol monitor, žiadny signál a už sa nedalo nič robiť...prepol som na zdroj HRA a na TV, to ide bez problémov, ale na zdroj PC nejde vôbec....dúfam, že ste pochopili čo som napísal...
mám presne tento:

Kód: Vybrat vše

http://www.avgs.gresouth.com/images/Samsung-2333hd-01.jpg

žiadne káble nie sú povolené, to som skúšal...

ešte som pozeral čo sa mi zapína pri štarte pc a mal som tam toto odfajknuté: dumprep 0 k

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung monitor

#2 Příspěvek od Rudy »

V nouzovém režimu PC také nefunguje?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Malik023
5. stupeň - BAN

#3 Příspěvek od Malik023 »

Zkusit monitor na jiném pc, aby se zjistilo jestli je chby v něm nebo někde jinde.

Vito Andolini

#4 Příspěvek od Vito Andolini »

Dobrý den.
Chtělo by to napsat větší info o vašem pc například jakou máte grafickou kartu, systém etc...

Odpovědět